Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Tyler

Meghanin siskonpoika ja Archie-vauvan serkku Tyler Dooley veti kännit ja ajautui joukkotappeluun - myy työkseen pilveä!

Herttuatar Meghan on tuore äiti ja yksi seuratuimmista kruunupäistä Ison-Britannian kuningashuoneessa.
Brittilehdistössä on kerrottu Meghanin omapäisyyden aiheuttamista konflikteista, ja myös monimutkaisista sukulaisuussuhteista.

Taustoiltaan Meghan on kaukana eliitistä. Ex-näyttelijän sukulaisista paljastuu jatkuvasti uutta, hoville kiusallista tietoa.

kuvakaappaus

Pilvipohatta

Meghanin siskonpoika Tyler Dooley, 26, tuskin saa kuninkaallista tervehdystä kauppaliikkeeseensä, joka sijaitsee Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa, Grants Passin kaupungissa.

Tyler valmistaa ja kauppaa työkseen marihuanaa. Hänen liikkeellään on asianmukainen lupa kannabiksen myyntiin. Yritys on nimeltään Royally Grown, Kuninkaallisesti kasvatettu. Sananvääntelystä kun kyse on, niin se kääntyy myös "Royal Crowniksi" - Kuninkaalliseksi kruunuksi

Tässä talossa Tyler asuu

s

Baaritappelu

Vain tunteja ennen kuin uutinen Meghanin ja Harryn esikoisen, Archie Harrisonin, syntymästä tuli julki, Tyler ajautui mukaan baarirähinään, joka muuttui väkivaltaiseksi joukkotappeluksi.

Oregonin poliisin mukaan riitapukareita oli 15-20 henkilöä.

a

Tapahtumapaikka: Wonder Bur -baari. Oregon, Grants Pass.

Tyler Dooley piti poliisin mukaan pakottaa maahan ja "tilanne oli yhtä kaaosta". Nujakan seurauksena nilkka murtui. Hän oli myös silminnähden päihtynyt ja sekava.

Tyler itse kiistää loukkaantuneensa tappelussa eikä halua puhua asiasta muutenkaan.

En ole uhri, hän kertoi The Sun -lehdelle.

Lähteet: AOP, Popculture, Fox, kuvakaappaus: YouTube.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!