Hllwd

Megasuosittujen Shawn Mendesin ja Camilla Cabellon rakkaus roihahti jo vuosia ennen tunteiden kertomista - "Olimme ihan lapsia silloin"

07.12.2019 17:33

Supersuosiota nauttiva laulaja  Camilla Cabello, 22, vieraili perjantainaThe Ellen DeGeneresin Showssa Los Angelesissa. Tähti juhlisti uuden Romance-albuminsa julkistusta yhdessä suositun koomikko Ellen DeGeneresin kanssa.

Keskustelun aiheeksi valikoitui rakkausteemaisen albumin myötä Camillan parisuhde toiseen erittäin suosittuun laulajaan, Shawn Mendesiin, 21. Camilla tekikin ohjelmassa paljastuksen kaksikon rakkaustarinan alkumetreiltä.

Lue myös: Kumpi on kumpi? Tämä teinityttö on kuin ilmetty Ariana Grande - miljoonia faneja somessa!

Kaksikko esiintyi yhdessä Ellenin talk showssa jo vuonna 2016. Silloin tunteet pysyivät vielä piilossa.

-Olin todellakin ihastunut häneen jo tuolloin, Camilla kertoo nähdessään kolmen vuoden takaisen videon.

-Olimme tyhmiä. Olimme molemmat ihastuneita, mutta emme uskaltaneet kertoa sitä. Olemme kuitenkin nyt kasvaneet aikuisiksi! hän lisäsi.

Ystävistä rakastavaisiksi

Camilla ja Shawn ovat tunteneet toisensa jo ainakin viiden vuoden ajan. Musiikkipiireissä tutustunut kaksikko oli monta vuotta vain ystäviä, kunnes rakkaus roihahti.

Pari on pitänyt yhtä vajaa puoli vuotta. Sinä aikana he ovat julkaisseet megahitin Señorita.

Lue myös: Hollywood-kaunotar työskenteli Angelina Jolien ensin teininä, nyt aikuisena – hämmästyi supertähden leikkisyydestä: "Kävimme keilaamassa ja pelaamassa värikuulasotaa"

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!