Hllwd

MasterChef Junior -tähti Ben Watkins on kuollut 14-vuotiaana

18.11.2020 22:04

Jenkkien MasterChef Junior -kokkikilpailusta tuttu Ben Watkins on kuollut 14-vuotiaana.

Ben kuoli maanantaina puolentoista vuoden taistelun jälkeen syöpään lastensairaalassa Chicagossa. Asiasta tiedotti Benin lähipiiri.

Kyseessä oli harvinainen syöpä, jota lehden mukaan sairastaa vain 1-6 ihmistä maailmassa. Surullisen tapahtuneesta tekee myös se, että Ben menetti omat vanhempansa kolme vuotta sitten kotona tapahtuneessa väkivaltaisessa välikohtauksessa.

Benin isoäiti ja setä kuvailivatkin Beniä "vahvimmaksi ihmiseksi, jonka he olivat ikinä tunteneet", kertoo TMZ-lehti.

MasterChefin 6. tuotantokaudella mukana ollut nuori mies sai heti valtavan fanikunnan.

MasterChef-kilpailua luotsannut Gordon Ramsay otti myös osaa suruun omalla Instagram-tilillään. Gordom muisteli Beniä sosiaalisessa mediassa.

- Ben, olit uskomattoman lahjakas kotikokki ja vielä vahvempi nuori mies. Nuoressa elämässäsi oli niin paljon vaikeita käänteitä, mutta olit aina niin sinnikäs. Vaalin aikaamme, jonka saimme viettää kuvauksissa nauraen ja kokaten. Sydämeni on särkynyt tänään, kun menetin ystäväni. Lähetän kaiken rakkauteni Benin läheisille tästä kauheasta menetyksestä, Gordom kirjoitti vapaasti suomennettuna omalla Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Lue myös: Gordon Ramsayn turvamiehet raivostuivat! Oululaisnainen otti salakuvan naisten ympäröimästä miljonäärikokista – ”Sitä virhettä ei olisi kannattanut tehdä”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press, YouTube ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!