Mariah Careyn ja miljardööri-exän rahariidalle ei näy loppua: "Sen enempää hän ei saa!"

Mariah Careyn ja miljardööri-exän rahariidalle ei näy loppua: "Sen enempää hän ei saa!"

21.11.2016 17:22

Laulajadiiva Mariah Careyn ja miljardööri James Packerin eroriita ota laantuakseen.

Mariah yrittää epätoivoisesti saada jokaisen mahdollisen sentin ex-kihlattunsa pankkitililtä. Kaksikko on taistellut oikeuksistaan asianajajiensa avulla, eikä luksusvaatimuksistaan tunnettu Mariah aio luovuttaa ennen kuin on saanut haluamansa.

Aikaisemmin on uutisoitu, että Mariah olisi suostunut avioehtoon, jolla hänelle olisi maksettu 50 miljoonaa mahdollisen eron jälkeen. Nyt Mariah haluaa hänelle luvatun rahasumman, vaikka koko avioehtosopimusta ei koskaan allekirjoitettu.

Jamesin asianajajan mukaan miljardöörillä ei ole laillista velvollisuutta maksaa ex-kihlatulleen lantin lanttia, koska he eivät koskaan ehtineen naimisiin asti.

− James antoi Mariahin pitää kymmenen miljoonan arvoisen kihlasormuksen. Sen enempää hän ei saa, lähipiiristä kerrotaan.

 

Mariah kärsi suhteessa?

Eron kerrotaan olleen laulajadiivalle järkyttävä yllätys. Mariah on kutsunut Jamesia valehtelijaksi, joka käytti laulajan kuuluisuutta saadakseen arvokkaita bisnessopimuksia.

− Mariah on järkyttynyt erosta. Hän rakasti Jamesia ja suunnitteli avioituvansa tämän kanssa. Mariah teki merkittäviä elämänmuutoksia Jamesin takia. Hän jopa muutti Los Angelesiin Jamesin pyynnöstä, koska tämä halusi olla lastensa lähellä.

 

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!