katy perry

Mallimies syyttää Katy Perryä seksuaalisesta häirinnästä: ”Hän esitteli penistäni miespuolisille ystävilleen” – lue kaikki väitteet!

13.08.2019 11:30

Amerikkalaislaulaja Katy Perryn Teenage Dream -kappaleen julkaisusta on kulunut kymmenen vuotta. Nyt kappaleen musiikkivideolla näytellyt Josh Kloss syyttää Katya seksuaalisesta häirinnästä. 

- Halasimme toisiamme, kun tapasimme rullaluisteluradalla järjestetyillä syntymäpäiväjuhlilla. Kun olin esittelemässä ystävääni, Katy veti housuni ja alushousuni alas. Hän esitteli penistäni hänen miespuolisille ystävilleen ja ihmisille ympärillämme. Voitteko kuinka pateettiselta ja häpeällisestä se tuntui? Josh kirjoittaa Instagram-tilillään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Joshkloss (@iamjoshkloss) jakama julkaisu

Josh kirjoittaa avautuneensa tapahtumista sen vuoksi, että usein valtaa pitävät miehet mielletään perversseiksi. 

- Mutta, myös vaikutusvaltaiset voivat olla kuvottavia. 

Lue myös: R Kelly pidätettiin: syytetään kymmenestä seksuaalirikoksesta – yksi uhreista vasta 14-vuotias!

Teenage Dream musiikkivideo

"Katy kutsui suudelmaa kuvottavaksi" 

Josh ja Katy nähdään Teenage Dreamin musiikkivideolla useita kertoja intiimeissä tunnelmissa. 

- Tein videosta 650 dollaria. Katyn edustajat käskivät, etten saisi sanoa hänestä julkisesti mitään. He editoivat muutaman haastattelun ja laittoivat vastauksetkin valmiiksi. Joten, hyvää vuosipäivää työlle, joka on urani hämmentävin, vähättelevin ja pahoinpitelevin. 

Rullaluisteluareenalla väitetyn tapahtuman lisäksi Josh kirjoittaa, että erään suutelukohtauksen kuvaamisen jälkeen Katy olisi kutsut sitä koko kuvaustiimin edessä kuvottavaksi.


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: MAriama Bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!