Oliver Stark muutti mallikaunottaren takia Yhdysvaltoihin.

Mallikaunotar sai lontoolaisnäyttelijä Oliver Starkin muuttamaan rapakon taakse – ”Tyttöystäväni opetti minua puhumaan amerikkalaisittain!”

27.11.2019 19:03

Oliver Stark, 28, esittää palomiesten, poliisien, ensihoitajien ja hätäkeskustyöntekijöiden työstä kertovassa sarjassa 9-1-1 palomiestä Evan ”Buck” Buckleya. Sarjasta pyörii Foxilla parhaillaan kolmas kausi.

Lue myös: Brittinäyttelijä Oliver Stark paljastaa Seiskalle: Sain ruhjeita toimintakohtauksista!

Oliver on syntynyt ja kasvanut Lontoossa ja on intohimoinen Arsenalin kannattaja. Hän muutti Yhdysvaltoihin kolme vuotta sitten rakkauden perässä.

Hän oli tavannut netissä näyttelijänä ja mallina tunnetun Hannah Harlow’n, jonka kanssa hän on edelleen yhdessä. Hannah on näytellyt muun muassa elokuvassa Guardians of the Galaxy Vol. 2, ja aiemmin hänet on nähty myös mallina Muodin huipulle -ohjelmassa.

Oliverin tyttöystävä on jo usean vuoden ollut näyttelijä-malli Hannah Harlow, jonka vuoksi hän muutti Britanniasta Yhdysvaltoihin.
Oliverin tyttöystävä on jo usean vuoden ollut näyttelijä-malli Hannah Harlow, jonka vuoksi hän muutti Britanniasta Yhdysvaltoihin.

 

Lue myös: Valtavasta syntymämerkistään tunnettu näyttelijä Oliver Stark avautuu Seiskalle ulkonäköpaineista: ”Se on herkkä aihe!”

Amerikan-vuodet ovat ainakin karsineet Oliverin puheesta brittiaksentin näytellessä.

– Tyttöystäväni opetti minua puhumaan amerikkalaisittain. Hän oli aika ankara opettaja, mutta se toimi, hän toteaa.

Näyttelijäksi hän kertoo ajautuneensa, eikä hänellä koskaan ollut mitään urasuunnitelmaa.

– En ollut lapsinäyttelijä. Aloitin 18-vuotiaana tekemällä näytelmiä koulussa, mutta en koskaan ajatellut, että siitä tulisi ammattini. Sitten ajauduin tekemään lyhytelokuvia, ja yksi asia johti toiseen. En koskaan tietoisesti ajatellut, että näyttelemisestä tulee koko elämäni. Niin on vain tapahtunut.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anuliina Liukkonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!