fbqMadonna ja Lady Gaga hautasivat sotakirveensä: juhlivat yhdessä Oscar-jatkoilla – muistatko riitapukarien värikkään historian?! | Seiska
Katso kuva!
Madonna ja Lady Gaga

Madonna ja Lady Gaga hautasivat sotakirveensä: juhlivat yhdessä Oscar-jatkoilla – muistatko riitapukarien värikkään historian?!

Hllwd | 26.02.2019 13:50

Madonnan ja Lady Gagan välinen taistelu on kestänyt jo lähes vuosikymmenen ajan. Kaikki sai alkunsa vuoden 2011 alkupuolella, kun Gaga julkaisi toisen albuminsa nimikkokappaleen Born This Way. Kappale nousi otiskoihin välittömästi, sillä sen kertosäe on kuin kopio Madonnan 80-luvun lopussa julkaistusta Express Yourself -kappaleesta.

Lady Gaga yritti puolustautua sanomalla, että kappaleiden ainoa yhdistävä tekijä on kertosäkeen rakenne. Madonna pysyi pitkään vaiti asiasta, mutta hän ei malttanut olla kommentoimatta asiaa Nightline-ohjelman haastattelussa vuonna 2012.

- Kuulin kappaleen radiossa, ja sanoin sen kuulostavan erittäin tutulta. Se tuntuu…vähättelyltä, Madonna totesi tuolloin.

Katso myös: Ensimmäisen Oscar-pystinsä voittanut Lady Gaga hurmasi punaisella matolla! Tässä ovat Oscar-gaalan kohutuimmat asut - katso upea kuvagalleria!

Julkista piikittelyä

Vaikka Madonna väitti, ettei Lady Gaga ärsytä häntä, ei laulaja malttanut olla piikittelemättä Gagalle läpi MDNA-kiertueensa. Yllättäen Madonna oli ottanut Express Yourself -kappaleen osaksi kiertueensa kappalelistaa, ja sillä oli selvä syy: todistaa Lady Gagan kopioineen hänen kappaleensa.

- Imitaatio on imartelun korkein muoto, Madonna totesi yleisölleen.

 

Gaga kopioi Madonnaa uudestaan?

Madonna ja Lady Gaga näyttävät kuitenkin sopineen vuosia kestäneen riitansa, ja he juhlivat yhdessä muun muassa MET-gaalassa vuonna 2015. Piikittely jatkui viime vuonna, kun Lady Gaga markkinoi A Star Is Born -elokuvaansa.

Lady Gaga kertoi lähes jokaisessa haastattelussa saman tarinan:

- Huoneessa voi olla 100 ihmistä, joista 99 ei usko sinuun. Tarvitset vain sen yhden, joka uskoo – se yksi oli Bradley, Gaga sanoi viitaten vastanäyttelijäänsä ja elokuvan ohjanneeseen Bradley Cooperiin.

Madonna käytti samanlaista tarinaa vuonna 1989 antamassaan haastattelussa. Popin kuningattaren haastattelussa tarina oli tosin käänteinen versio Gagan kommenteista.

- Huoneessa voi olla 100 ihmistä, ja heistä 99 piti kuulemastaan. Minä muistan sen yhden, joka ei pitänyt, Madonna sanoi 30 vuotta sitten.

Katso myös: New Yorkin slummeista pop-ikoniksi: Madonna täyttää 60 vuotta – näistä kohuista popin kuningatar muistetaan! Katso kuvat!

Yllätyssovinto

Madonna ja Lady Gaga eivät ole olleet ylimpiä ystäviä keskenään, mutta jostain syystä kaksikko näyttää haudanneen sotakirveensä. Madonna julkaisi Instagram-tilillään kuvan omista Oscar-juhlistaan, joihin palkinnon saanut Gaga saapui.

Madonnan julkaisemassa kuvassa kaksikko poseeraa yhdessä erittäin hyväntuulisina – kuin parhaina ystävinä.

- Älä ryppyile italialaisille tytöille, Madonna kirjoitti kuvan yhteyteen viitaten kummankin italialaisiin sukujuuriin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:all over press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!