fbqMaailmantähdet pukeutuvat violettiin: Kristen Stewart paljasti säärensä, Oscarin voittaneen ruotsalaiskaunottaren tyylitaju petti täysin – lue muotipoliisin arvio! | Seiska
Katso kuvat!
Kristen Stewart paljasti säärensä.

Maailmantähdet pukeutuvat violettiin: Kristen Stewart paljasti säärensä, Oscarin voittaneen ruotsalaiskaunottaren tyylitaju petti täysin – lue muotipoliisin arvio!

Hllwd | 24.02.2020 19:04

Monet maailmantähdet ovat näyttäytyneet erilaisissa tilaisuuksissa punaisella matolla violettiin pukeutuneena. Seiskan muotipoliisi arvioi Hollywoodin seurapiirikaunotarten tyylin.

Liian paljaat hartiat!

Emilia Clarke

Game of Thrones -sarjan Emilia Clarke, 33, on vain 157-senttinen. Hän otti ison riskin vetämällä ylleen pelkän Valentinon malliston ohutolkaimisen violetin kimallepuvun. Näyttävä, samaa väriä toistava kaulakoru nostaisi pisteitä. Onneksi sentään korvikset ovat sävy sävyyn.

Arvosana: 7

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar rikastui rutkasti!

Rokkaava korsettiluomus!

Scarlett Johansson

Kahden Oscar-pystin ehdokas, näyttelijä Scarlett Johansson, 35, on tämän vuosikymmenen muoti-ikoneita. Louis Vuittonin korsettimekko on rokkaava ja silti tyylikäs. Kukallinen yläosa on koristeltu helmillä. Luomus pysyy yllä paksuilla mustilla nahkavetoketjuilla ja -vyöllä.

Arvosana: 10

Lue myös: Scarlett Johansson hurmasi Avengers-tapahtumassa: rohkea kaula-aukko keräsi katseita – kuvat!

Pikselöity asukokonaisuus!

Kristen Stewart

Twilight-tähti Kristen Stewartia, 29, ei pysty tässä asukokonaisuudessa pitkään yhtä soittoa tuijottamaan. Silmissä alkaa nopeasti vilistää violettien pikselien joukot eri sävyissä. Futuristinen mekko vöineen ja bleisereineen on Germanierin mallistoa.

Arvosana: 8+

Lue myös: Twilight-kaunotar Kristen Stewart paljastaa: Minua on kehotettu pitämään suhde naiseen salassa roolien saamisen takia!

Tyylikäs pitsiunelma!

Paula Abdul

Laulaja Paula Abdul, 57, on sutjakassa kunnossa, joten hän voi käyttää vyötärömallista mekkoa ilman huolta pömppövatsasta. Violetin pitsiluomuksen juju oli alla oleva ihon väriin sopiva alusmekko. Steven Khalilin suunnittelema luomus ei paljasta intiimejä osia liikaa.

Arvosana: 9

Lue myös: Oho! Paula Abdulin lyhyt mekko teki tepposet – kuvat!

Ylisuuri paita vai minimekko?

Alicia Vikander

Naissivuosa-Oscarilla palkittu ruotsalainen Alicia Vikander, 31, ei ehkä ole tyylitajuisimpia tähtiä. Violettipohjaisesta, Louis Vuittonin asusta ei ota selvää, onko se ylisuuri paitis vai minimekko. Ja miten tuo valkoinen kaulusröyhelö liittyy asuun? Kengät kruunaavat asun mauttomuuden.

Arvosana: 5

Lue myös: Ruotsalaiskaunotar Alicia Vikander alasti uuden elokuvan trailerissa: rohkeita seksikohtauksia – katso!

Lyhennä lahkeesi, Emma!

Emma Thompson

Emma Thompson, 60, saapui taannoin pippaloihin syötävän kauniissa villapalttoossa, mutta siihen se tyyli sitten jäikin. Hänellä oli jalassa samaa violettia olevat lötköt housut, joiden lahkeet viistivät maata. Lisäksi pöksyissä oli täysin kummallinen halkio.

Arvosana: 6+

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!