Luka Lippis

"Maailman pienin muna" - malli ja näyttelijä Luka Sabbat hämmensi lippiksellään!

28.08.2019 19:05

No nyt!

Itseironia vaatii suurta itsevarmuutta, joten kaikesta päätellen 21-vuotiaan malli-näyttelijä Luka Sabbatin pokka on pitävää sorttia. Paparazzi hoksasi Lukan West Hollywoodin yöelämästä ja otti miehestä muutaman ajatuksia herättävän otoksen.

"Maailman pienin muna"-lippis päässään, kadulla punaisissa aurinkolaseissaan tupakoinut Luka näytti niin douchebagilta, kuin mies vain olla ja voi. Kokonaisuuden kruunasi Metallica-paita. On kuitenkin tärkeä muistaa, että Lukalla on ollut tapana olla trendejä aina pari askelta edellä.

Luka Sabbat

Olen syntynyt muotiperheeseen. Olen asunut sekä New Yorkissa että Pariisissa, ja tunnen olevani irlantilainen, britti, saksalainen, haitilainen...

En pidä kameroista, mutta olen kasvanut muodin keskellä. Jos minun pitäisi määritellä itseni, niin olen luova yrittäjä, joka ottaa maailmasta kaiken irti, Luka kertoo nettisivujensa esittelytekstissä. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!