Lisa Vanderpump ei säästellyt sanojaan Beverly Hillsin täydellisistä naisista – kohtasi kollegansa jättikohun jälkeen: Olen kohtelias – näytän keskaria heidän käännyttyään pois!

Hllwd | 14.01.2020 18:01

Lisa Vanderpumpin ja muiden Beverly Hillsin täydellisten naisten välirikko oli yksi viime vuoden puhutuimmista tosi-tv-aiheista.

Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

Lisa jätti sarjan kohun keskellä, eikä häntä nähty edes tuotantokauden päättäneissä jälkipuintijaksoissa.

- Loppuaikani Beverly Hillsin täydellisissä naisissa oli elämäni synkintä aikaa. Olin menettänyt veljeni silloin. En pystynyt käsittelemään mitään asioita silloin. Nyt sarjasta poisjääminen tuntuu hyvältä valinnalta, Lisa kertoi Access Hollywoodille.

Lisa kertoi, ettei hän katso ohjelmaa, eikä hän pidä yhteyttä tosi-tv-kollegoihinsa. Lisa on kuitenkin törmännyt naisiin Beverly Hillsin alueella.

- Olen kohtelias. On paljon asioita, joita voisin sanoa, mutta en tee niin. Pidän tilanteet lyhyinä. Tervehdin heitä ja näytän keskaria heidän käännyttyään pois, hän naureskeli.

Lisa Vanderpump avasi sanaisen arkkunsa – kommentoi vuoden kohutuinta tosi-tv-draamaa: somehitti keitti yli!

Lisan lähdön jälkeen sarjaan palkattiin kaksi uutta naista, Garcelle Beauvais ja Sutton Stracke.

- En tunne sarjan uusia naisia lainkaan. Ohjeeni heille: juoskaa! Ensimmäinen kausi voi olla helppo, koska jokainen etsii paikkaansa. Kuulin, että Denise Richardsille hänen toinen kautensa oli vaikea, ja hän lopetti homman kesken kaiken. En tiedä tarinasta sen enempää.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!