Lisa Marie Presley syyttää rahapulastaan entistä puolisoaan ja manageriaan.

Lisa Marie Presleyn, 50, talous ajautui rapakuntoon: Miehet pöllivät rahani!

03.03.2018 11:20

Rock-legenda Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley, 50, on ajautunut talousvaikeuksiin. Riitaisa avioero Michael Lockwoodista, 56, on köyhdyttänyt miljoonaperijää, mutta viimeisin päänvaiva on entinen manageri Barry Siegel. Nyt Lisa Marie vaatii menetettyjä dollareitaan managerilta oikeusteitse.

Lue myös: Elvis Presleyn tyttärellä jyrkkä alamäki: ero, huumeita ja poliisitutkinta!

Elviksen perintö hupenee

Siegel hoiti vuosikaudet rahastoa, jonka Elvis jätti jälkeensä ainoalle lapselleen. Viime vuosikymmenellä manageri myi rahastosta suuren osan noin 85 miljoonalla eurolla ja sijoitti rahat yritykseen, joka kuitenkin kaksi vuotta sitten ajautui konkurssiin.

Lisa Marie Presley ja Michael Lockwood olivat naimisissa kymmenen vuotta.
<em>Lisa Marie Presley ja Michael Lockwood olivat naimisissa kymmenen vuotta.</em>

Lisa Marie väittää menettäneensä yli 20 miljoonaa epäonnistuneissa liiketoimissa ja vaatii Siegeliltä peräti 100 miljoonan korvauksen.

Jättivelka erosta

Siegelillä on eri näkemys Lisa Marien ongelmasta. Hänen mukaansa ex-asiakas ansaitsi muhkean voiton liiketoimilla, mutta onnistui vuosien saatossa tuhlaamaan varansa.

Lue myös: Lisa-Marie Presley eroaa – taas!

– On selvää, että Lisa Mariella on vaikea vaihe elämässään, mutta hänen tulisi ottaa teoistaan vastuu eikä syytellä muita, manageri näpäytti The Blastissa.

Lisa Marie syyttää rahapulastaan myös tuoretta avioeroaan, joka on aiheuttanut hänelle lähes 14 miljoonan euron velat. Michael ei usko talousahdinkoon ja vaatiikin ex-vaimoltaan elatusmaksun ja rahaa oikeuskuluihin.

Teksti: Sari Nurmo
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!