fbq
Hllwd
01.12.2020 17:50
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Lewis Hamilton
Lewis Hamiltonilla koronavirus - positiivinen testitulos pian F1-kisan jälkeen!
Hllwd
01.12.2020 17:50
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

F1-maailmanmestari Lewis Hamilton, 35, on saanut positiivisen tuloksen koronavirustestistä. Formulakuski eristäytyy parhaillaan Bahrainissa. Hän ei voi osallistua tulevan viikonlopun osakilpailuun Sakhirissa testituloksen takia. 

Mercedeksen F1-tallissa ajava formulakuski oli voittanut Bahrainin osakilpailun sunnuntaina vain päivää ennen positiivista testitulosta.

Ennen voittoaan hänet oli testattu kolmeen kertaan, ja jokainen tulos oli ollut negatiivinen. 

Lue myös: Kestääkö sydänsuruisen Valtteri Bottaksen kisahermo Abu Dhabissa? Tallitoveri Lewis Hamilton päivittelee kollegojen suhdekuvioita: Todella hankalaa! 

Maanantaiaamuna hän oli kuitenkin tuntenut lieviä koronaviruksen oireita. Samana aamuna formulakuski sai tietää, että eräällä hänen tapaamallaan henkilöllä on ollut koronavirustartunta. 

Ensi viikonlopun MM-osakilpailun väliin jääminen ei ole Hamiltonille järisyttävä pettymys, sillä brittikuskin on jo ehtinyt varmistaa tämänvuotisen maailmanmestaruuden, vaikka kautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Hamilton on voittanut kauden aikana peräti 11 osakilpailua.

Mercedes-talli ei ole vielä kertonut, kuka korvaa Hamiltonin tulevassa kilpailussa. Hänen tallikaverinaan ajaa suomalainen formulakuski Valtteri Bottas, 31.

Lue lisää: Vau! Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas käänsi päitä asuvalinnallaan Bahrainin F1-varikolla - kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »