Hllwd

Leonardo DiCaprion exä tuomittu veropetoksesta – huippumalli Bar Refaelin rangaistus 9 kuukautta yhdyskuntapalvelua ja yli miljoonan sakot!

14.09.2020 22:01

Israelin tuomioistuin tuomitsi huippumalli Bar Refaelin, 35, yhdeksäksi kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun. Israelin tuomioistuin tuomitsi Leonardo DiCaprion, 45, entisen tyttöystävän lisäksi tämän äidin veropetoksesta. Kaunottaren äiti sai 16 kuukautta vankeutta veronkierrosta. 

Refaeli ja hänen äitinsä tuomittiin heinäkuussa rikoksista, jotka liittyivät tuloverojen maksamiseen. Verosumma oli lähes 10 miljoonaa dollaria.

bar rafaeli
Bar Refaeli matkalla oikeussaliin.

Oikeudenkäynnissä

Refaeli tuli Tel Avivin oikeustaloon beigenvärisessä T-paidassa ja vaaleansininen kasvomaski naamallaan. Hänellä oli tukenaan isänsä Raffi, äitinsä Zipi ja asianajajat. 

Tuomioistuimen mukaan Refaeli määrättiin äitinsa kanssa maksamaan 1,5 miljoonan dollarin sakko miljoonien valtiolle maksettavien verojen lisäksi. Zipi Refaelin on tarkoitus aloittaa vankeusrangaistuksensa ensi viikolla. 

Oikeustaistelu on vahingoittanut huippumallin imagoa maan epävirallisena suurlähettiläänä. Kaikesta huolimatta hän on edelleen suosittu tv-kasvo, jonka kuvia koreilee on kaikkialla maassa valtateiden ilmoitustauluilla. Viime vuonna hän isännöi Euroviisu-laulukilpailua Tel Avivissa. 

Lue myös: Victoria’s Secret -mallitkin juopottelevat – Bar Refaeli paljasti reseptin ”säälittävälle” naiselle: ”3 lasia viiniä ja 2 shottia vodkaa!" Katso kuva!

Veronkierto keskittyy Refaelin asumiseen mallivuosien aikana. Hän matkusti ympäri maailmaa korkean profiilin mallikampanjoissa, koristi Sports Illustrated -uimapuku -lehden kansia. Samaan aikaan hänet nähtiin usein romanttisissa väleissä Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa. 

Israelin verolaki määrää asuinpaikan ensisijaisesti sen perusteella, miten pitkään kalenterivuodesta ollaan maassa. Refaeli väitti, ettei hän ollut velvollinen ilmoittamaan tulojaan 2009 ja 2012 vuosien välillä. 

Syyttäjät hylkäsivät hänen vaatimuksensa, ja syyttivät häntä virheellisten verotietojen toimittamisesta. Refaelin syytteen mukaan hän ansaitsi noin 7,2 miljoonaa dollaria vuosina 2009-2012. Tuolloin kaunotar väitti asuvansa ulkomailla, ettei joutuisi maksamaan Israelin veroja. 

Aikaisemmissa valituksissa Israelin tuomioistuin katsoi, että Refaelin suhdetta DiCaprioon voida tulkita perhesiteeksi. Siitä syystä hän ei voinut vaatia Yhdysvalloilta asuinpaikkaa, ettei hänen tarvitsisi maksaa takaisin kaikkia verojaan. 

Lue myös: Vau, Bar Refaeli säteili odotuksen onnea tyyligaalassa - katso!

Refaelin lakimiesten mukaan kanneperuste osoitti, ettei hän ollut tahallaan kiertänyt verojen maksamista. Refaelin äiti toimi hänen edustajanaan, jota syytettiin tulojen ilmoittamatta jättämisestä, veronmaksun välttämisestä ja avun antamisesta jollekin muulle veronkiertoon. 

Syyteen mukaan hän allekirjoitti vuokrasopimuksen tyttärelleen muiden perheenjäsenten nimillä Refaelin todellisen asuinpaikan hämärtämiseksi. Lisäksi hän oli jättänyt ilmoittamatta omat tulojansa tyttärensä edustajana.

bar refaeli oikeudessa
Bar Refaeli oikeussalissa. 

Lähde: Fox News


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!