Hllwd
Katso kuvat!

Lentoemäntälook ja 70 000 käsilaukku – muotipoliisi ruotii Melania Trumpin tyylin!

15.06.2019 19:41

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump tekivät äskettäin valtiovierailun Britanniaan.

Seiskan muotipoliisi arvioi Yhdysvaltojen Ensimmäisen naisen valtiovierailun tyylit.

Raikas ja tyylikäs!

Melania Trump

Täysosuma! Juuri ennen Englantiin lähtöä Melanian yllä nähtiin upea Guccin paitamekko. Asu sopi teemaan loistavasti, sillä printtikuviosta löytyy Englannin tunnettuja maamerkkejä, kuten Big Ben. Asun kaunis värimaailma luo raikkaan olemuksen 180-senttiselle kantajalleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Arvosana: 10

Lentoemäntälook toimii!

Melania Trump

Asukokonaisuuden takana on todennäköisesti kaunis ajatus yhdistää amerikkalaista ja brittiläistä tyyliä. Luksusmerkki Michael Korsin kynähame toimii loistavasti klassikko-Burberryn printtikuositopin kanssa, vaikka look muistuttaakin hieman lentoemäntien työasua.

Arvosana: 9

Ylväs ilmestys!

Melania Trump

No nyt on aristokraattista! Ylhäisyyttä uhkuva Givenchyn mekko luo Melanialle arvokkaan olemuksen. Suoralinjaisessa mekossa huomio kiinnittyy hartioilta laskeutuvaan viittaan, joka uhkuu arvokkuutta. Asun kruunaavat rintakehän pienet koristeet.

Arvosana: 9+

Itse jääkuningatar!

Melania Trump

Narnian Valkea velho vaiko Frozenin Elsa? Vierailun ensimmäisenä iltana nähty valkea Diorin mekko ei säväytä lainkaan, eivätkä pitkät hansikkaat ole omiaan luomaan tyylikästä olemusta. Yhdysvaltojen Ensimmäinen nainen ei vaikuta itsekään viihtyvän asussaan.

Arvosana: 6

Vivahde historiaa!

Melania Trump

Tervetuliaisseremoniassa nähty valkoinen Dolce&Gabbanan mekko tuo eittämättä mieleen My Fair Ladyn Eliza Doolittle -hahmon. Perinteikkään tyylin kiintopisteinä ovat päähine ja vyötärön tumma vyö. Kokonaisuus toimii hyvin Melanian yllä.

Arvosana: 8

Arkinen asu isolla rahalla!

Melania Trump

Melania on tunnettu työstään lasten ja nuorten parissa, mutta eläinten ystävä hän ei näytä olevan. Hermèsin luksuslaukku on valmistettu krokotiilinnahasta ja hinta kipuaa lähes 70 000 euroon. Celinen trenssitakin alta paljastuvat nahkaiset caprit luovat asuun mukavan säväyksen.

Arvosana: 7+

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!