Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Muotipoliisi arvioi Melania Trumpin tyylin.

Lentoemäntälook ja 70 000 käsilaukku – muotipoliisi ruotii Melania Trumpin tyylin!

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump tekivät äskettäin valtiovierailun Britanniaan.

Seiskan muotipoliisi arvioi Yhdysvaltojen Ensimmäisen naisen valtiovierailun tyylit.

Raikas ja tyylikäs!

Melania Trump

Täysosuma! Juuri ennen Englantiin lähtöä Melanian yllä nähtiin upea Guccin paitamekko. Asu sopi teemaan loistavasti, sillä printtikuviosta löytyy Englannin tunnettuja maamerkkejä, kuten Big Ben. Asun kaunis värimaailma luo raikkaan olemuksen 180-senttiselle kantajalleen.

Arvosana: 10

Lue myös: Muotipoliisi arvioi korkkareita rakastavan Melania Trumpin tyylin: muotoja korostava mekko, lypsytakki ja 20 000 euron pitsimekko - kuvat!

Lentoemäntälook toimii!

Melania Trump

Asukokonaisuuden takana on todennäköisesti kaunis ajatus yhdistää amerikkalaista ja brittiläistä tyyliä. Luksusmerkki Michael Korsin kynähame toimii loistavasti klassikko-Burberryn printtikuositopin kanssa, vaikka look muistuttaakin hieman lentoemäntien työasua.

Arvosana: 9

Lue myös: Uuh, Melania Trump edusti Valkoisessa talossa vartalonmyötäisessä asussa – kuva!

Ylväs ilmestys!

Melania Trump

No nyt on aristokraattista! Ylhäisyyttä uhkuva Givenchyn mekko luo Melanialle arvokkaan olemuksen. Suoralinjaisessa mekossa huomio kiinnittyy hartioilta laskeutuvaan viittaan, joka uhkuu arvokkuutta. Asun kruunaavat rintakehän pienet koristeet.

Arvosana: 9+

Lue myös: Melania Trumpin Suomen-edustustyyli hämmentää: mahtaa olla kuuma – kuva!

Itse jääkuningatar!

Melania Trump

Narnian Valkea velho vaiko Frozenin Elsa? Vierailun ensimmäisenä iltana nähty valkea Diorin mekko ei säväytä lainkaan, eivätkä pitkät hansikkaat ole omiaan luomaan tyylikästä olemusta. Yhdysvaltojen Ensimmäinen nainen ei vaikuta itsekään viihtyvän asussaan.

Arvosana: 6

Lue myös: Video Melania Trumpin kauhistuneesta reaktiosta Helsingissä Putinin kohtaamisen jälkeen leviää somessa vauhdilla - ilme kertoo kaiken!

Vivahde historiaa!

Melania Trump

Tervetuliaisseremoniassa nähty valkoinen Dolce&Gabbanan mekko tuo eittämättä mieleen My Fair Ladyn Eliza Doolittle -hahmon. Perinteikkään tyylin kiintopisteinä ovat päähine ja vyötärön tumma vyö. Kokonaisuus toimii hyvin Melanian yllä.

Arvosana: 8

Lue myös: Melania Trump alastonkuvissa: sängyssä toisen naisen kanssa – kuvat!

Arkinen asu isolla rahalla!

Melania Trump

Melania on tunnettu työstään lasten ja nuorten parissa, mutta eläinten ystävä hän ei näytä olevan. Hermèsin luksuslaukku on valmistettu krokotiilinnahasta ja hinta kipuaa lähes 70 000 euroon. Celinen trenssitakin alta paljastuvat nahkaiset caprit luovat asuun mukavan säväyksen.

Arvosana: 7+

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!