R Kelly

Leijonan luola -miljonääri haukkui R. Kellyn julkisesti: ”Olet ihan vi**n kuvottava - tapa itsesi!"

08.01.2019 16:34

Amerikkalaismuusikko R. Kelly nousi jo muutama vuosi sitten otsikoihin, kun julkisuuteen valui huhuja hänen pyörittämästään seksikultista. Asian puolesta ovat puhuneet useat naiset, joihin lukeutuu esimerkiksi R. Kellyn entinen vaimo. 

Lue lisää: Laulajatähti R. Kellyä syytetään seksikultin pyörittämisestä – pitää naisia vankinaan ja kuvaa seksiaktit?

Robert Kelly on kiistänyt kaikki syytteet, mutta se ei estänyt amerikkalaisdokumenttia tarttumaan aiheeseen. Surviving R. Kelly -dokumenttisarja ei valitettavasti ole vielä katsottavissa Suomessa. Siinä naiset kertovat elämästään R. Kellyn ”kultin” jaloissa. 

daymond John

Olet ihan vi**n kuvottava!

Dokumentti on nostanut hurjan määrän tunteita. Esimerkiksi yhdysvaltalaisen Leijonan luola -liikemiehen Daymond Johnin tviitti on erittäin karua luettavaa. Hän toivoo, että R. Kelly tappaisi itsensä. 

– Katson Surviving R. Kellyä ja voin pahoin. Hei, älä tapa itseäsi nyt kun kaikki tiedämme miten vi**n kuvottava sinä olet. Se olisi liian helppoa. Yritä auttaa uhrejasi ja heidän perheitään, istu tuomiotasi ja lopulta tapa itsesi, kun olet vielä vankilassa. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!