Hllwd

Lehtiväite: Kim Kardashian syyttää ryöstöstä itseään!

05.10.2016 12:35

People-lehden lähteiden mukaan tosi-tv-tähti Kim Kardashian West syyttää itseään sunnuntaina (2.10.) Pariisissa sattuneesta ryöstöstä. Kim sidottiin nippusitellä, lukittiin asuintalonsa kylpyhuoneeseen ja häneltä vietiin yli 10 miljoonan euron edestä koruja. Yksi koruista oli noin neljän miljoonan euron arvoinen timanttisormus.

Peoplen lähteiden mukaan Kim syyttää itseään, koska hän esitteli sormustaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Normaalisti ympäri vuoronkauden somettava Kim on pysytellyt poissa sosiaalisesta mediasta välikohtauksen jälkeen. 

– Kim on sokissa ja syyttää tilanteesta itseään. Hän piiskaa itseään siitä, että hän jakoi Snapchatissä videoita sormuksestaan ja piti sitä yllään niin useasti. Tämä ryöstä on saanut hänet kyseenalaistamaan kaiken, kuten sen, miten hän pukeutuu ja käyttäytyy, lähde kertoo lehdelle.

 

Kanye tuntee olonsa voimattomaksi

Vaikka sormus oli lahja Kimin mieheltä, räppäri Kanye Westiltä, ei Kim lähteiden mukaan halua uutta sormusta rakkaaltaan.

– Kanye haluaa ostaa hänelle uuden sormuksen, mutta Kim sanoo, ettei hän halua miettiä sitä nyt, lähde kertoo.

Toinen lähde kertoo lehdelle, että Kanye tuntee olonsa voimattomaksi. Hän aikoo lisätä perheensä vartiointia, jotta Kim voi jatkaa elämässään eteenpäin. 

Teksti:Maija Knuuttila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!