fbqLaulajakaunotar Rita Ora avautuu seksuaalisuudestaan – ”romanttisia suhteita naisten sekä miesten kanssa läpi elämän” | Seiska
Rita Ora teki paljastuksen seksuaalisuudestaan.

Laulajakaunotar Rita Ora avautuu seksuaalisuudestaan – ”romanttisia suhteita naisten sekä miesten kanssa läpi elämän”

Hllwd | 15.05.2018 09:55

Laulaja Rita Ora julkaisi uuden Girls-kappaleen viime viikolla. Heti ilmestymisensä jälkeen kappaleen sanoitus herätti kritiikkiä. Muun muassa amerikkalaiset artistit Hayley Kiyoko ja Kehlani arvostelivat kappaletta ja sanoivat sen olevan vahingollinen seksuaalivähemmistöille. Mirror-lehden mukaan Hayley luonnehti laulun sanomaa vaaralliseksi.

Lue myös: Uuh, mikä seksiasu, Rita Ora! Korsetti, pikkuhousut ja läpinäkyvää pitsiä! Katso kuvat!

Kritiikin johdosta Rita pahoitteli aiheuttamaansa mielipahaa maanantaina (14.5.) Twitterissä julkaisemalla viestillään. Samalla hän teki paljastuksen omasta seksuaalisuudestaan.

– Girls kirjoitettiin kuvaamaan todellisuutta, ja se on tarkka kertomus todellisesta ja rehellisestä kokemuksestani elämässä. Minulla on ollut romanttisia suhteita naisten sekä miesten kanssa läpi elämäni, ja tämä on henkilökohtainen matkani. Olen pahoillani, kuinka itseni ilmaiseminen laulullani on loukannut. En koskaan tahallani aiheuttaisi haittaa muille seksuaalisen vähemmistön edustajille tai kellekään, Rita kirjoitti viestissään.

Lue myös: Pyhät pieksut, Rita Ora poseeraa ilman rihman kiertämää - kuvat!

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!