Laulajakaunotar Jessica Simpson sujautti hoikistuneen kroppansa käärmeennahkapukuun – lue Seiskan muotipoliisin arvio tähtien eläinkuoseista!

Hllwd | 27.06.2020 23:01

Hurjasti laihtunut laulaja Jessica Simpson, 39, sujautti kirjakiertueellaan ylleen Alexader Wangin tulenpunaisen käärmeennahkapuvun. Nahkasaapikkaiden varret törröttävät harmittavasti helman alta. Parempia aurinkolaseja tähän asuun ei olisi voinut valita.

Arvosana: 8

Jessica Simpson

Lue myös: Huh, Jessica Simpson laihdutti 45 kiloa – esitteli uutta ja timmiä kroppaansa rohkeassa tissimekossa!

Nahkalla tasapainoa

Brittinäyttelijä ja tv-kasvo Zoe Hardman, 37, saapui Global-radioon paksupohjaisissa nahkaremmisandaaleissa ja gepardihellemekkoon sonnustautuneena. Tyyli on huoleton ja raikas. Sandaalit mustan nahkatakin kanssa tasapainottavat tyylillä mekon villiä kuviointia.

Arvosana: 7

Zoe Hardman

Tyttömäinen teinilook

Brittien supersuosittu radioääni ja tv-kasvo Sian Welby, 33, tietää, että kaikki pörröiset ja karvaiset takit sekä puserot ovat nyt muotia. Pesussa lytistyneet tai nyhrääntyneimmätkin karvat ja langat kelpaavat. Sianilla on kuitenkin tyttömäisen huippupehmeä tiibetinlampaankarvaneule.

Arvosana: 6

Sian Welby

Silkkinen kissanainen

Wags-tositvsarjasta tuttu näyttelijä ja juontaja Nicole Williams, 34, illallisti upeassa silkkisessä haalarimallisessa kissapuvussaan miehensä, entisen NFL-tähden Larry Englishin, 32, kanssa. Leopardikuvion jatkeeksi tähti oli valinnut stilettikorkkarit, joiden hauska kärki peittää vain osan varpaista.

Arvosana: 10

Nicole Williams

Lenkkaritassuissa jaksaa

Pussycat Dolls -laulaja Ashley Roberts, 38, tietää, kuinka ostoksille kannattaa pukeutua. Voiko tämän mukavampaa päiväasua enää löytää? Väljässä, mutta silti kauniisti laskeutuvassa haalariasussa ja niihin sointuvissa tukevissa lenkkareissa viihtyy ja jaksaa shoppailla vaikka koko päivän.

Arvosana: 9

Ashley Roberts

Lue myös: Pussycat Dolls -tähti teki superseksikkään paluun – synnytti vauvan vain kuusi viikkoa sitten! "Katsokaa nyt häntä!"

Arkisen pehmeää

Jenkkinäyttelijä Rebecca Gayheartin, 48, arkilook on varsin suloinen lämpöisessä lohenpunaisessa karvatakissaan. Rennon rispaantuneiden farkkulahkeiden alta löytyykin supermukavat pörröiset lampaankarvatohvelit!

Arvosana: 7-

 Rebecca Gayheart

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!