fbq
Hllwd
04.05.2020 09:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
jessie j
Laulaja paljastaa lähes kaiken! Laulajakaunotar Jessie J:n nisiä peittää vain emojit -  Upea kroppa loistaa paidan läpi kuin Naantalin aurinko!
Hllwd
04.05.2020 09:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulaja Jessie Ellen Cornish, 32, tunnetaan paremmin artistinimellään Jessie J. Laulajakaunotar esittelee upeaa vartaloaan viehättävässä kuvassa tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan. 

Hehkeällä Jessiellä on nisiensä tilalla pelkät emojit, koska hänen punaisen hörhelöpaitansa läpi näkee kaiken.

Naisen timmi vartalo loistaa paidan alta kuin Naantalin aurinko. Jessien houkutteleva katse naulitsee katsojan kuvan ääreen hieman pidemmäksi hetkeksi. 

”Vahinko”

Laulaja selittää julkaisussaan, että kuvaa ei otettu tarkoituksella. 

- Puhelimeni meni vahingossa selfie-tilaan tänä aamuna, kun tein aamupalaa, Jessie vitsailee.

Kuvasta huomaa heti, ettei Jessie ollut keittiössä kokkaamassa. Eikä hänen asusteensa ei välttämättä olisi paras kokinasu.

Kuvauksia

Jessien kuvat näyttävät siltä, että ne on otettu valokuvausstudiossa. Hän on julkaissut tilillään aikaisemminkin kuvia, jotka näyttävät olevan samoista kuvauksista. 
Niissä laulaja poseeraa sukkahousuissa ja löysässä kauluspaidassa, joka on napaan asti auki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shirt 🍆

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Tunnetaan

Laulaja tuli tunnetuksi kansainvälisesti Price Tag -hittikappaleellaan vuonna 2011. Biisin voimalla englantilainen laulaja on kiertänyt maailman muutamaan kertaan kiertueillaan. Hänen musiikkiuransa huomio on jäänyt vähemmälle viime vuosina, kun hän on päätynyt uutisotsikoihin henkilökohtaisemmista syistä. Maailmaa tuntuu kiinnostavan enemmän kaunottaren on-off seurustelusuhde näyttelijäkomistus Channing Tatumiin,, 40.  Pariskunta palasi taas yhteen huhtikuun loppupuolella, vaikka he erosivat viimeksi vain kuukausia aiemmin joulukuussa 2019. 

Jessie J ja Channing Tatum
Jessie J ja Channing Tatum naureskelemassa punaisella matolla.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »