Katso kuva!

Laulaja Lily Allen selvisi päihderiippuvuudesta - juhlistaa raittiuttaan puhuttelevalla kuvasarjalla: "Suosittelen!"

Hllwd | 27.01.2021 20:02

Laulaja Lily Allen juhlistaa uusimassa Instagramiin julkaisemassaan kuvasarjassaan upeaa saavutustaan. Laulajatähti on nimittäin ollut nyt puolitoista vuotta raittiina. 

Kuvista kahdessa ensimmäisessä Lily poseeraa sateenkaarimaisen taustan edessä värikäs pörröhuppari päällään. Viimeisessä kuvassa hän irvistää kameralle ja pitelee kädessään merkkiä, jossa kerrotaan tähden saavuttaneen 18 kuukauden raittiuden.

Kuvatekstiin Lily kirjoittaa:

- Tänään 18 kuukautta kuivilla ja raittiina. Suosittelen!

Harkitsi heroiinia

Riippuvuuksistaan avoimesti puhunut Lily on kertonut aloittaneensa juomisen nuorena. Tähti on kuvaillut suhdettaan alkoholiin ”läheisriippuvuudeksi”.

Hän on myös kertonut olleensa riippuvainen ADHD-lääkkeestä ja harkinneensa jopa heroiinin kokeilemista. Lopulta heroiinikokeilun harkitseminen sai pop-laulajan havahtumaan.

Lue myös: Oho, laulajakaunotar Lily Allen suunnitteli seksilelun – haluaa poistaa itsetyydytyksen tabut: ”Ansaitsemme omat nautintomme”

Vuonna 2014 Lily oli lämmittelijänä Miley Cyruksen Bangerz-kiertueella. Omien sanojensa mukaan hän ei tuntenut oloaan laisinkaan poptähdeksi.

– Tunsin olevani täysin turha. Lääkkeet ja alkoholi saivat minut tuntemaan päinvastoin, Lily kertoi Insider-lehdelle taannoin.

– Kiertue oli erittäin eroottinen, ja olin edeltävät kolme vuotta puskenut vauvoja maailmaan. Se ei olisi voinut olla kauempana siitä, miltä minusta tuntui.

– Niinpä aloin syödä Adderall-nimistä lääkettä. Se on vähän kuten piriä. Jäin lääkkeeseen koukkuun, koska se teki minusta voittamattoman. Kykenin työskentelemään todella pitkiä päiviä ja painoni putosi.

Kiertue pilasi mielenterveyden

Lily on avoimesti kertonut, että kiertueella olo ei tehnyt hyvää hänen mielenterveydelle.

Hän oli juuri palannut poptähden elämään äitiyslomaltaan, mutta ei kokenut tekevänsä musiikkia enää omilla ehdoillaan.

– Olin lämmittelijänä tälle poptähdelle, joka oli paljon houkuttelevampi ja nuorempi kuin minä.

Lily lisää, että samaan aikaan hänen silloinen aviomiehensä Sam Cooper jäi kiinni pettämisestä. Lily vaipui yhä syvemmälle alkoholismiin.

– Muistan, kuinka olin Los Angelesissa ja mietin itsekseni, että mikään tässä pienessä protestissani ei enää toimi. Ehkä minun pitäisi kokeilla heroiinia. 

– Olen ollut tilanteessa, jossa olen nähnyt läheltä mitä käy, kun ihminen alkaa käyttää heroiinia. Kun tuo ajatus pompahti päähäni, tiesin, että minun oli aika kohdata demonini. 

Nykyään menee paremmin

Nykyään Lily on naimisissa näyttelijä David Harbourin kanssa.

Pariskunta meni naimisiin viime vuonna Las Vegasissa. Hääateria syötiin lasten kanssa paikallisessa pikaruokaravintolassa.

Lily kertookin People-lehdelle, että hänellä on nykyään upea suhde kahteen tyttäreensä, joista vanhempi on nyt 9-vuotias ja nuorempi 8-vuotias.

Lue myös: Oho, poppari Lily Allen meni naimisiin Las Vegasissa! Hääruokana hampurilaisia ja ranskalaisia - katso bilekuvat!
 

– Aion rikkoa tämän kierteen. Tunsin paljon syyllisyyttä siitä, että laiminlöin lapseni heidän elämänsä alkuvuosina. Jouduin lähtemään kiertueille ja käyttäydyin sopimattomasti. Meillä on todella upea suhde nykyään.

– He ovat itsevarmoja pieniä tyttöjä. Heistä ei tule huumeriippuvaisia kuten minusta. He ovat oikealla reitillä. 

Lue myös: Oho, Lily Allen petti aviomiestään naisprostituoitujen kanssa: En kokenut pettäväni!
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!