Laulaja Bobby Brownin 28-vuotias poika löytyi kuolleena kotoaan

Hllwd | 19.11.2020 09:44

1980- ja 1990-luvulla supersuosittu laulaja Bobby Brown, 51, on joutunut kohtaamaan jälleen uuden järkyttävän perhetragedian.

Muun muassa TMZ-uutissivusto uutisoi, että Brownin 28-vuotias poika Bobby Brown Jr. löydettiin keskiviikkona kuolleena kotoaan Los Angelesista. Kuolinsyytä ei ole vielä julkisuuteen vahvistettu, mutta Los Angelesin poliisin mukaan kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Mediatietojen mukaan viranomaiset hälytettiin Bobby Brown Jr:n kotiin keskiviikkona kahdelta iltapäivällä paikallista aikaa, mutta hätäpuhelusta tai sen soittajasta ei ole toistaiseksi kerrottu tietoja julkisuuteen.

Bobby Brown Jr oli laulaja-muusikko Bobby Brownin ja Kim Wardin yhteinen poika. Hän oli muusikon kolmanneksi vanhin lapsi.

Lue myös: Itkuinen Bobby Brown avautui tyttärensä kuolemasta

Tuore tragedia on Bobby Brownille jo kolmas synkkä tragedia seitsemän vuoden sisään. Hänen ex-vaimonsa, laulaja Whitney Houston kuoli vuonna 2013, kun hän löytyi hukkuneena hotellihuoneensa kylpyammeesta. Houstonin ja Brownin yhteinen tytär Bobbi Kristina Brown menehtyi puolestaan vuonna 2015 vain 22-vuotiaana. Bobbi Kristina löydettiin elottomana kotinsa kylpyammeesta, jonka jälkeen häntä pidettiin koomassa useita kuukausia ennen kuin hänen elintoimintojan tukevat toiminnot lopetettiin. 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!