Mel B ja Stephen Belafonte

Lastenhoitaja paljastaa Spice Girls -tähden seksiseikkailut: rakasti kolmen kimppoja – kuvasi aviomiehensä irstailut!

15.08.2017 11:21

Spice Girls -tähti Mel B:n ja hänen ex-miehensä Stephen Belafonten entinen lastenhoitaja Lorraine Gilles pelkää kolmikon seksivideoiden vuotavan julkisuuteen.

Lorraine Gilles on antanut asianajajansa välityksellä Kalifornian tuomioistuimelle yli sadan sivun lausunnon, jossa hän kertoo härskistä suhteestaan Mel B:hen ja Stepheniin. Lausunnollaan julkkisparin entinen lastenhoitaja haluaa lyödä luun Melin kurkkuun, sillä laulaja kutsui Lorrainea perheenrikkojaksi. Lisäksi Mel on kertonut Lorrainella olleen suhde Stephenin kanssa ja lastenhoitajan abortoineen heidän salalapsensa.

TAUSTAA: Myrskyisä liitto ohi: Spice Girls -tähti eroaa - palkkasi huippujuristin!

− Seksi- ja työsuhteeni Melin kanssa kesti noin seitsemän vuotta ja päättyi viime syyskuussa. Harrastimme Melin kanssa seksiä silloin tällöin, joskus useita kertoja viikossa. Minulla ei ollut seksisuhdetta Stephenin kanssa ilman Melin ohjeistuksia tai hänen hyväksyntäänsä. Harrastimme seksiä ainoastaan, kun Mel niin pyysi. En myöskään missään vaiheessa sanonut olleeni raskaana Stephenille, Lorraine kertoo lausunnossaan.

Mel kuvasi irstailut

Lastenhoitajan mukaan Mel oli useimmiten se, joka halusi kolmen kimppaa Lorrainen ja Stephenin kanssa.

− Mel kutsui Stephenin mukaan sänkypuuhiimme. Useimmiten Mel halusi leikkiä kuvaajaa, ja hän nauhoitti minun ja aviomiehensä seksileikit tai osallistui itse peuhaamiseen.

Nyt Lorraine pelkää kuvattujen seksivideoiden vuotavan julkisuuteen.

− Videot olisivat suuri häpeä minulle ja perheelleni. En missään nimessä halua niitä kenenkään nähtäviksi!

LUE MYÖSSpice Girls -tähden erohelvetti: poliisi etsi piilotettua seksivideota Mel B:stä!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!