fbq
Hllwd
23.03.2018 16:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Rexfeatures, Instagram
Nicole Kidman ja Keith Urban
Lähipiiri paljastaa: Nicole Kidman eron partaalla - kohtelee miestään kuin lasta!
Hllwd
23.03.2018 16:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Rexfeatures, Instagram

Hollywood-näyttelijä Nicole Kidman on ollut naimisissa muusikkomiehensä Keith Urbanin kanssa vuodesta 2006. Pariskunnan aviokriisistä on huhuttu jo pitkään, mutta he ovat yrittäneet pitää ongelmansa poissa julkisuudesta kaikin keinoin. 

Tarkkasilmäiset fanit todistivat Keithin kourivan toista naista konserttinsa jälkeen viime vuoden elokuussa. Lähipiirin mukaan pariskunta on käynyt parisuhdeterapiassa liittonsa pelastamiseksi, mutta toistaiseksi se ei ole tuottanut toivottua tulosta. Lähipiirin mukaan liitto on päättymässä eroon. Asiasta uutisoi muun muassa InTouch

Lue myös: NICOLE KIDMANIN LIITTO KRIISISSÄ: AVIOMIES KOURI BÄNDÄRIÄ - RUSSELL CROWE ISKI NYT KYNTENSÄ NICOLEN!

 

"Keith on kuin yksi lapsista!"

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 9-vuotias Sunday ja 7-vuotias Faith. Nicolella on kaksi adoptiolasta aikaisemmasta liitostaan näyttelijä Tom Cruisen kanssa.

Lähipiirin mukaan Nicole on hyvin mustasukkainen Keithistä.

- Nicole kontrolloi Keithin elämää täysin. Keith kokee, että hän on kuin yksi lapsista, vaikka hän onkin Nicolen aviomies, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: HUH, NICOLE KIDMANIN NÄNNIT PÄÄOSASSA MUOTILEHDEN KANNESSA - HÄTKÄHDYTTÄVÄ KUVA!

Lähipiiri kertoo, että pariskunnan riidat ovat äityneet niin pahoiksi, että Keith on joutunut viettämään öitään hotellissa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »