kylie jenner

Kylie Jenner toi vanhan trendin takaisin – poseeraa stringit farkuista vilkkuen! Seksikästä vai karmivaa?

27.06.2019 17:29

Harva ihminen nostaa alushousunsa tarkoituksellisesti niin korkealle, että ne vilkkuvat housujen, hameen tai sortsien vyötärön yli kaiken kansan nähtäville. Vielä harvempi julkaisee aiheesta valokuvan Instagramissa. 

Näin teki kuitenkin kosmetiikkamoguli Kylie Jenner

Lue lisää: Tuoreet kuvat mykistävät: ovathan nämä Kylie Jennerin kurvit aivan mahdottomat - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️9

Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

Valokuva näyttää siltä aivan kuin Kylie olisi siinä päivänunilla. Vaaleiden farkkujen alta paljastuvat satiiniset stringit. Kylie on valinnut ylleen myös alushousuihin sopivat rintaliivit. 

Kuvatekstiin Kylie on kirjoittanut emojein Cloud Nine, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa onnellisuutta tai iloisuutta. 

Kuva on kerännyt 12 tunnissa yli 6 miljoonaa tykkäystä, joten vaikuttaa siltä,tä Kylien vilautustyyli on ainakin fanien keskuudessa täysin hyväksytty. 

Kylien puolitoista vuotta sitten perustamansa kosmetiikka-alan yrityksensa Kylie Cosmetics on tahkonnut huiman tuloksen lyhyessä ajassa. Puolessatoista vuodessa yrityksen tuotteita on myyty yhteensä peräti 360 miljoonan euron edestä. Nyt Kylie on laajentanut myös ihonhoitotuotteisiin. Uusi brändi kantaa nimeä KylieSkin

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!