Hllwd

Kylie Jenner järkyttyi syvästi NBA-legenda Kobe Bryantin hengen vaatineesta helikopterionnettomuudesta - matkusti itse usein samaisella turmakoneella!

28.01.2020 11:47

NBA-tähti Kobe Bryant ja hänen 13-vuotias tyttärensä kuolivat traagisessa helikopterionnettomuudessa sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Kaikki yhdeksän helikopterin kyydissä ollutta saivat surmansa maahansyöksyssä.

Tosi-tv-tähti ja miljardööri Kylie Jenner järkyttyi helikopteriturmasta. Hän jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan helikopteriturman uhreista ja muisti kopteria kuljettanutta Ara Zobayania.

Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa – ruumiiden paikallistaminen vienee päiviä

- Levätkää rauhassa. Ja rukouksia perheille. En voi uskoa tätä vieläkään. Tuo oli helikopteri, jolla matkustin aika ajoin lentäjä Aran kanssa. Hän oli todella mukava mies. Pitäkää rakkaimmistanne huolta, Kylie kirjoitti Instagram Storiesissa julkaisemassaan kuvasarjassa.

Edellisen kerran Kylie lensi kopterilla marraskuussa, kun hän vei Blac Chynan Dream-tyttären ajelulle tämän 3-vuotissyntymäpäivänä.

Kylien Instagram-tilillä oli kuva, jossa Dream poseerasi helikopterin edessä. Onnettomuuden jälkeen Kylie poisti kuvan.

NBA-legenda Kobe Bryantin traaginen kohtalo järkyttää – sosiaalinen media täyttyi surunvalitteluista: Hän oli enemmän kuin urheilija!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!