Hllwd

Kuvat! Tällaisella ökyautolla Zlatan Ibrahimovic kruisailee nykyään - sama "maailman nopein katumaasturi" kuin Vesa Keskisellä ja Patrik Laineella!

19.08.2020 19:38

AC Milanin hyökkääjänä pelaava ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan "Ibra" Ibrahimovic, 38, on hankkinut itselleen uuden menopelin. Zlatan bongattiin nimittäin uuden Lamborghinin Ursus-mallin ratissa Sardinian saarella. Jalkapallotähti keräsi runsaasti katseita hänen kruisailessaan ympäri saarta sporttisella katumaasturillaan. 

Zlatanin uusi auto onkin erinomainen valinta Sardinian saaren valloittamiseksi.

- Tuolla autolla on hyvä ajaa siellä. Osittain teiden kunnon vuoksi, mutta osittain siksi, että valmistaja on italialainen, toteaa Auto Motor & Sports -lehden päätoimittaja Alrik Söderlind Aftonbladetille.

Kuvat ökymaasturista!

Laborghini ursus
Tällaisella autolla Zlatan kruisailee nykyään. 
Lamborghini Ursus
Italialaista laatutyötä olevaa Lamborghini Urusta mainostetaan maailman nopeimmaksi katumaasturiksi.
Lamborghini Ursus
Sekä Tuurin kyläkauppias että Tesoman NHL-tykki kurvailevat Lamborghini Urus -luksusmaasturilla, jollaisen verollinen hinta Suomessa kipuaa puoleen miljoonaan euroon.

KALLIS JA TEHOKAS

Italialaista laatutyötä olevaa Lamborghini Urusta mainostetaan maailman nopeimmaksi katumaasturiksi. 650-hevosvoimainen V8-tuplaturbomoottori kiidättää auton 3,6 sekunnissa nollasta sataan kilometriin tunnissa. Huippunopeudeksi on ilmoitettu peräti 305 km/h. 

Myös NHL-tähdellä Patrik Laineella, 22, ja kyläkauppias-mediapersoonalla Vesa Keskisellä on sama auto.

Lue myös: Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi – NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: ”Ei siinä ollut mitään palaa”

Vesa Keskinen ja Jane
Vesa Keskinen suosii mustaa menopeliä.

Lähitulevaisuus vielä hämärän peitossa

Zlatania on viety kesän siirtohuhuissa muun muassa Englannin Valioliigaan sarjanousija Leedsin riveihin, mutta myös nykyinen seura Milan on valmistellut rahakasta sopimustarjousta ruotsalaistähdelle.

Toistaiseksi Zlatanin ensi kauden seura on hämärän peitossa, mutta Milania pidetään vahvimpana kandidaattina saamaan ruotsalainen riveihinsä kaudelle 2020-21.

Zlatan
Zlatan on valittu Ruotsin parhaaksi jalkapalloilijaksi kymmenen kertaa.
Teksti:Monica Ollas, Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press, Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!