Hllwd
Katso kuvat!

Kuvat! Prinssi Harryn ja Meghanin neljäkuinen Archie-vauva teki ensimmäisen edustustehtävänsä – päässä Harry-isän vanha pipo!

05.10.2019 07:14

Prinssi Harryn ja Meghanin kymmenpäiväinen edustusmatka eteläiseen Afrikkaan on ollut menestys. Puoliksi musta Meghan otettiin riemulla vastaan varsinkin, kun herttuatar hehkutti olevansa vihdoin kuin omiensa joukossa.

Matkan alussa ei nelikuista Archieta vielä monen pettymykseksi näkynyt.

– Archie on nukkumassa. Hän on ensimmäisestä matkastaan hiukan uupunut, Harry-isä selvitti paikallaolijoille.

Tosiasiallinen syy oli, että pojan kohdalla turvatoimet olivat vanhempiinsakin nähden moninkertaiset kidnappausuhan takia.

Archiel la oli matkahattuna Harry-isänsä vauva-aikainen pipo.
Archiella oli matkahattuna Harry-isänsä vauva-aikainen pipo.

 

Lue myös: Pelkää prinsessa Dianan kohtaloa! Elton John puuttui herttuapari Harryn ja Meghanin vainoamiseen!

Piispan suudelma

Viime keskiviikkona eteläafrikkalaiset huokaisivat ihastuksesta, kun pullea, aurinkoinen miehenalku teki ensimmäisen virkavisiittinsä ihmisoikeusaktivistina tunnetun arkkipiispa Desmond Tutun luokse.

– Kiitos lämmöstä ja vieraanvaraisuudesta. Archiesta oli ihana tavata teidät, arkkipiispa Tutu, herttuapari kiitteli Instagramissa ja julkaisi yhteiskuvan, jossa Tutu antaa suukon pikkuprinssin otsalle.

Meghan-äidillä oli Archie-pojassaan pitelemistä valtiovierailulla.
Meghan-äidillä oli Archie-pojassaan pitelemistä valtiovierailulla.

 

Lue myös: Kohuherttuatar Meghan herätti närkästystä Archie-vauva sylissään Harryn pooloharjoituksissa – paljonkertova kuva!

Vihkisormus jäi kotiin

Meghan ei ole matkallaan edustusvaatteilla keikaroinut vaan ollut rennosti farkkuasussa. Moskeijavierailulleen hän kietoi jopa huivin päähänsä. Herttuatar oli jättänyt 160 000 euron arvoisen vihkisormuksensa kotiin ja laittanut sormeensa arkisemmat rinkulat.

Pariskunta on vieraillut muun muassa Etelä-Afrikan Nyangassa sijaitsevassa naisten ja lasten turvakodissa sekä tutustunut paikalliseen mielenterveystyöhön.

Arkkipiispa Desmond Tutu muiskautti suukon Archien otsalle.
Arkkipiispa Desmond Tutu muiskautti suukon Archien otsalle.

 

Lue myös: Oho! Harry ja Meghan jättävät somesuosiossa Williamin ja Catherinen varjoonsa – pikku-Archie jätettiin ilman prinssin titteliä!

Maailma ahdistaa

Yksi vierailukohteista oli syrjäytyneiden nuorten terapiasurfauskoulu, jossa herttuapari antautui villiin tanssiin paikallisten kanssa. Nuoret ilahtuivat, kuinka avoimesti kuninkaallinen pari osoitti tunteensa.

– Välillä minullekin maailmantilanne tuntuu niin toivottomalta, että tekisi mieli jäädä vain sänkyyn makaamaan, Harry avautui omista tunteistaan.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!