Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
whitney cummings

Kuva! Stand up -kaunotar julkaisi vahingossa nännikuvan vaahtokylvystä ja kiristäjät iskivät Instagramissa!

Yhdysvaltalainen stand up -koomikko Whitney Cummings sai oppia kantapään kautta, että valokuvat ja videot kannattaa tarkistaa kahteen kertaan ennen niiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Huhtikuussa Whitney julkaisi Instagram Storyssaan videon, jossa hän hymyilee vaahtokylvyssä. Vaahdon joukosta kuitenkin vilahtaa Whitneyn paljas rinta. 

Hän poisti videon välittömästi huomattuaan virheensä. Moni ehti kuitenkin ottamaan videosta kuvakaappauksen. 

"Paljonko olet valmis maksamaan?"

Eilen maanantaina Whitney kertoi Twitterissä, että häntä yritetään kiristää vahingossa julkaisemansa videon avulla. Whitney julkaisi kuvakaappauksen Instagramin yksityisviestistä, jossa hänelle oli lähetetty kyseinen yläosaton kuva sekä kysymys: Paljonko olet valmis maksamaan siitä, ettei kuvaa julkaista? 

Whitney päätti, ettei hän aio antaa kiristäjiensä voittaa. 

- He varmaan luulevat, että olen paljon kuuluisampi kuin olen. Sen lisäksi he luulevat, että olisin enemmän peloissani kuin olen. Jos joku tekee nänneilläni rahaa, niin se olen minä. Joten tässä se on, senkin tyhmät dorkat, Whitney kirjoittaa. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!