Kuningatar Silvian sydän särkyi: Raastava avioero perhepiirissä!

Hllwd | 01.05.2018 20:01

Ruotsin kuningatar Silvia, 74, on kokenut suuren pettymyksen ja sen myötä surun perhepiirissä: hänen veljenpoikansa Patrick Sommerlath, 46, eroaa Maline-vaimostaan, 42.

Silvia on yrittänyt koko talven selvittää pariskunnan välejä siinä toivossa, että ero ja lapsiperheen rikkoutuminen estettäisiin.

– Silvian mielestä on oltava tapa, jolla Patrick ja Maline löytäisivät taas toisensa. Ei ainoastaan heidän itsensä vaan myös heidän tyttäriensä vuoksi, lähipiiri kertoo Stoppa Pressarnalle.

Patrick ja Malina Sommerlath

Ero tuli yllätyksenä

Patrick ja Maline ovat vuosia olleet tuttu näky kaikissa Ruotsin kuningashuoneen perhejuhlissa, kuten häissä ja ristiäisissä.

Silvialla on läheinen suhde veljenpoikaansa, ja hän on aina pitänyt kovasti tämän Maline-vaimosta.

– Kuningatar on tiennyt, ettei Patrickilla ja Malinella ole ollut helppoa. Hänelle tuli silti täytenä yllätyksenä, että he jättivät toisensa. Silvia on erittäin surullinen, lähipiiristä kerrotaan.

Yhtä suurta perhettä

Vaikka Silvia on yrittänyt keksiä ratkaisua sukulaispoikansa avioliiton ongelmiin, eivät kuningattaren ponnistelut tällä kertaa riittäneet.

– On selvää, että tämä oli vaikea päätös, mutta lopulta on tultu siihen pisteeseen, ettei ihminen jaksa jatkaa, lähipiiristä perustellaan yllättävää avioeroa.

Patrickin voisi sanoa kuuluvan Silvian perheeseen, sillä hän muutti Saksasta tätinsä luokse teini-ikäisenä. Myös Patrickin ja Malinen 9-vuotiaat kaksostytöt Chloë ja Anais ovat tärkeä osa kuninkaallista perhettä.

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!