Kuningar Elisabet pelasti Beatricen häät.

Kuningatar Elisabet pelasti prinsessa Beatricen häät – prinssi Andrew’n seksiskandaali sulki hääpaikaksi aiotun Windsorin linnan!

15.02.2020 08:05

Saksassa asuva kuninkaallisfani Katherine yllättyi iloisesti viime viikolla saatuaan prinsessa Beatricelta tämän omin käsin kirjoittaman kirjeen. Katherine oli ensin lähettänyt Beatricelle onnittelukirjeen tämän kihlauksesta, ja nyt Beatrice vastasi.

– Oli kilttiä toivottaa onnea tulevaisuudellemme. Olemme niin innostuneita päästessämme vihdoin naimisiin ja aloittaessamme yhteisen elämän. Kaikkea hyvää sinulle, toivottavat Beatrice ja Edo, prinsessa vastasi.

Beatrice ja Edo ovat olleet yhdessä alle kaksi vuotta.
Beatrice ja Edo ovat olleet yhdessä alle kaksi vuotta.

 

Lue myös: Seksiskandaalimiljonääri Jeffrey Epsteinin ja prinssi Andrew'n läheiset välit kostautuvat: prinsessa Beatrice kärsii isänsä takia!

Menetti myötäjäiset

Kirjeestä kuvastuu helpotus, sillä häät olivat jäädä kokonaan pitämättä prinsessan isän Andrew’n seksiskandaaliin takia.

Beatrice, 31, on seurustellut liikemiesmiljonääri Edoardo ”Edo” Mapelli Mozzin, 37, kanssa vasta alle kaksi vuotta. Hänellä on kiire alttarille, koska pikkusisko Eugenie on ollut naimisissa jo parisen vuotta.

Beatricen häät oli tarkoitus viettää siskon ensi kesänä tavoin ensi kesänä Windsorin linnassa. Isään kohdistuvien syytteiden vuoksi vanhemmilla ei kuitenkaan ole enää oikeutta kutsua Windsoriin vieraita eikä rahahanojen sulkeuduttua varaa maksaa myötäjäisiä.

Andrew-isän skandaali sai Beatricen suremaan, että hääpäivä menisi pilalle.
Andrew-isän skandaali sai Beatricen suremaan, että hääpäivä menisi pilalle.

 

Lue myös: Seksiskandaali ei estä avioitumista! Prinsessa Beatricen Edoardo-rakkaan perhe kuittaa häälaskun!

Satoja vieraita

Prinsessan onneksi hänen isoäidillään kuningatar Elisabetilla on kultainen sydän. Elisabet tarjosi Buckinghamin linnan vihkiseremoniaan. Linnassa ei ole sen suurempaa vikaa, sillä myös prinssi William ja Catherine on vihitty siellä. Windsorin linnan vain katsotaan olevan majesteetillisempi.

– Hänen majesteettinsa ei halua, että Beatrice joutuu kärsimään isänsä aiheuttamasta tilanteesta, hovista kerrotaan.

Buckinghamin palatsi saa nyt toimia Beatricen vihkiseremonian näyttämönä. Se muuttaa juhlan luonteen majesteetilliseksi.
Buckinghamin palatsi saa nyt toimia Beatricen vihkiseremonian näyttämönä. Se muuttaa juhlan luonteen majesteetilliseksi.

 

Jos kuningatar ei olisi rientänyt hätiin, hääparilla olisi ollut edessään tilaongelma. He joutuvat kutsumaan häihinsä useita satoja kutsuvieraita, eikä tarpeeksi suurta kappelia ei olisi löytynyt mistään muualta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press ja Visit London

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!