fbqKuka Hollywood-kaunottarista ja -komistuksista on useimmiten alasti elokuvissaan? Nyt sekin on mitattu - he ovat nakuilun kuningatar ja kuningas! | Seiska
alicia vikander ja zac efron

Kuka Hollywood-kaunottarista ja -komistuksista on useimmiten alasti elokuvissaan? Nyt sekin on mitattu - he ovat nakuilun kuningatar ja kuningas!

Hllwd | 12.11.2020 23:31

Hollywood-elokuvissa nähdään usein paljasta pintaa. Usein valkokankaalla hehkeät kaunottaret ja komistukset joutuvat riisuuntumaan täysin alasti elokuvataiteen takia. 

Bingo-sivuston luoman tilaston mukaan alastonkohtausten kuninkaalliset ovat Alicia Vikander, 32, ja Zac Efron, 33.  

Kuningatar

Sivuston tekemän tilaston mukaan Ruotsista lähtöisin oleva Alicia Vikander on esiintynyt näyttelemistään elokuvista peräti peräti 38,1 prosentissa alasti, eli reilusti yli kolmanneksessa hänen elokuvistaan. Kaunotar on tullut kansainvälisesti tunnetuksi vasta 2010-luvun loppupuolella. Alicia näytteli esimerkiksi Lara Croftia vuoden 2018 Tomb Raider -elokuvassa. Leffa oli uusi versio samannimisistä videopeleistä. 

Lue myös: Ruotsalaiskaunotar Alicia Vikander alasti uuden elokuvan trailerissa: rohkeita seksikohtauksia – katso! 

Näyttelijäkaunotar Ana De Armakselta, 32, jäi alastomuuskuningattaren kruunu sivuun vain muutaman prosentin erolla. Hänen näyttelemistään elokuvista 36,8 prosenttia on sisältänyt alastonkohtauksia. 

Kolmanneksi tilastossa sijoittui Laia Costa, 35, joka on nähty nakuna elokuvissaan 36,4-prosenttisesti.   

Swedish actress/cast member Alicia Vikander attends the US Premiere of 'Tomb Raider' at the TCL Chinese Theatre IMAX in Hollywood, Los Angeles, California, USA, 12 March 2018. The film opens in the US cinemas on 16 March 2018. EP
Alicia Vikander Tomb Raider -elokuvan ensi-illassa vuonna 2018.

Kuningas

High School Musical -elokuvasarjasta julkisuuteen noussut näyttelijäkomistus Zac Efron on riisunut elokuvissaan yhtä paljon kuin Alicia. Zacin tähdittämistä elokuvista hänet on nähty alasti 38,1 prosentissa. 

Lue myös: Huhhuh, Zac Efron riisui Disney-maineensa: mikä Baywatch-hottis! 

Toiseksi eniten elokuvissa riisunut mies on Shia LaBeouf, 34, jonka näyttelemistä elokuvista tasan 28 prosenttia on sisältänyt alastonkohtauksia.

Kolmanneksi tilastossa jäi Ewan McGregor, 49, jonka elokuvista 25,4 prosentissa hän on näytellyt alastomana. 

 May 02, 2019: Zac Efron attends premiere of Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile movie during Tribeca Film Festivall at BMCC Thea
 Zac Efron punaisella matolla Tribeca -elokuvafestivaaleilla vuonna 2019. 

Lähde: Bingosites

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!