Skip to main content
Marius ja Linn Helene asuivat yhdessä yli vuoden.

Kruununprinsessa Mette-Maritin poika Marius, 20, on taas sinkku - uhkaa jättää opinnot!

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin esikoinen Marius Borg Høiby, 20, ja hänen tyttöystävänsä Linn Helena Nilsen, 21, muuttivat vuosi sitten suurin odotuksin opiskelemaan ja kimppakämppään Los Angelesiin.

Siinä vaiheessa nuoret olivat seurustelleen vuoden verran. Linn oli jo useaan otteeseen esitelty Norjan hovissa. Hän tapasi myös Norjan kuningas Haraldin ja kuningatar Sonjan useamman kerran. Koko kuninkaallinen perhe otti neitokaisen lämpimästi vastaan.

Äiti vahtii

Vaikka Mette-Marit, 43, hyväksyi Linnin ja Mariuksen suhteen, hän oli sydän syrjällään, kun poika muutti pois kotoa Atlantin toiselle puolelle. Hän vieraili opiskeluvuoden aikana usein rapakon takana valvomassa, että kaikki sujui hyvin.

Mette-Marit oli itse 23-vuotias saadessaan Mariuksen. Suhde pojan isään katkesi pian syntymän jälkeen.

Erosivat ystävinä

Tänä kesänä Marius kuitenkin palasi lomalle Norjaan ilman avopuolisoaan, ja huhut lähtivät saman tien liikkeelle.

– Marius ja Linn ovat eronneet ilman sen kummempaa draamaa. Jatkossa he ovat vain hyviä ystäviä, nuorten lähipiiristä kommentoitiin norjalaiselle Se og Hør -lehdelle.

Mette-Marit on huolissaan esikoisestaan, sillä opiskelut eivät pojalle ole koskaan maistuneet. Marius ei enää halua palata takaisin Yhdysvaltoihin, jossa hänellä olisi vielä toistaiseksi opiskelupaikka.

Tällä hetkellä poika asuu taas äitinsä siipien suojassa.

– Marius on äitinsä tavoin hyvin sosiaalinen, ja hänellä on ystäviä kaikilla. Kyllä hän vielä oman paikkansa löytää, lähipiiri kommentoi norjalaislehdelle.


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!