Kris Jenner sivuuttaa kohuväitteen.

Kris Jenner sivuutti Monacossa OJ Simpsonin hurjat seksiväitteet!

Hllwd | 29.05.2019 14:33

Kris Jenner oli paikalla Monacon Grand Prixissä, jossa hän joutui kohtaamaan yhdysvaltalaislehdissä käynnistyneen huhumyllyn.

OJ Simpsonin entinen manageri väittää, että urheilutähti kerskaili harrastaneensa rajua seksiä Kardashian-klaanin matriarkan kanssa. Kris, joka osallistui tapahtumaan poikaystävänsä Corey Gamblen kanssa, kuitenkin sivuutti skandaalin ja keskittyi poseeraamaan hymyilevänä kameroille Lewis Hamiltonin kanssa.

Hamilton

Väitteet

Norman Pardo väittää tuoreessa dokkarissa, Who Killed Nicole?, että OJ paljasti harrastaneensa Jennerin kanssa rajua seksiä 1990-luvulla. Kris oli tuolloin naimisissa OJ:n lakimiehen ja ystävän, Robert Kardashianin kanssa. OJ oli puolestaan naimisissa Nicole Brown Simpsonin kanssa.

- OJ laski shortsinsa alas, ja lainaan suoraan, mitä hän sanoi: ”Hänen silmänsä rävähtivät auki ja minä nain sitä ämmää, kunnes hän hajosi." Se on niin sairasta, kuin olla ja voi, Norman kuvailee.

Normanin kertomuksen mukaan intohimoinen hetki oli niin raju, että Krisin oli lähdettävä samana iltana sairaalaan:

- Heidän oli vietävä hänet sairaalaan kahden tai kolmen aikaan yöllä... Kris meni OJ:n huoneeseen ja kysyi: "Voitko viedä minut sairaalaan?” Hän vastasi: ”En. Pyydä Robia viemään sinut." 

Kardashianit-tähti on aiemmin myöntänyt pettäneensä Robertia. Hän on kuitenkin toistuvasti kieltänyt harrastaneensa seksiä OJ:n kanssa. Silti huhut, joiden mukaan OJ olisi Khloe Kardashianin oikea isä, eivät ole hiljentyneet vuosien saatossa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!