Hllwd
Katso kuvat!

Kovanaaman putkareissu - lue tästä vapaaottelija Conor McGregorin pidätysdokumentti ja katso kuvat!

12.03.2019 21:30

Conor McGregorin, 30, itsehillintä petti pahan kerran maanantaina 11.3 Yhdysvalloissa Miamissa, Fontainebleau-hotellissa, kun joku otti urheilijatähdestä kuvan ilman lupaa.

Tilanne äitiyi sen verran kuumaksi, että virkavalta tuli paikalle rauhoittamaan malttinsa menettänyttä vapaaottelijaa. Putkareissu seurasi.

Kuva: McGregorin poistuminen putkasta muodostui melkoiseksi mediatapahtumaksi

Conor McGregor vietiin hotellista putkaan suuren huomion saattelemana.

Lue myös: Uusi paljastus Sofia Belórfin yöstä UFC-supertähti Conor McGregorin kanssa: Yksityisbileissä yhteensä 6 miestä ja 10 seksipommia!

Lue myös: Ottiko Sofia Belórf tämän kuvan UFC-supertähti Conor McGregorin ökysviitissä? Poseeraa peiliselfiessä pornoasussa - kuva!

Pidätysasiakirja

Uhri ja epäilty olivat Fontainebleau-hotellissa. Uhri oli ottamassa kännykkäkamerallaan kuvaa epäillystä (McGregorista), kun epäilty huitaisi puhelimen pois uhrin kädestä. Laite tippui maahan. Sen jälkeen epäilty polki puhelinta useita kertoja, jolloin laite vaurioitui. Sitten epäilty otti laitteen maasta ja lähti se muassaan tilanteesta pois. Teon uhrin mukaan laite oli 1000 Yhdysvaltojen dollarin arvoinen. Epäilty tekijä haettiin paikalta ja otettiin kiinni. 

Conor McGregorin pidätysasiakirja.

Poliisi kirjasi epäillyiksi rikoksiksi ryöstön sekä vahingonteon. Lisäksi poliisidokumentti kertoo, että epäillyllä ei ollut asetta tai toisen vahingoittamiseen soveltuvaa esinettä hallussaan. Epäilty rikos on tavanomainen, eikä siinä ole jengikytkentää. McGregor ei ollut kiinniottoaikaan päihtynyt alkoholista tai huumeista.

McGregor pidätyskuvassa

Conor McGregor pidätyskuva.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!