Hllwd

Kovan onnen prinsessa: 40 vuotta täyttävän Victorian vuosi on ollut kamala – valtava määrä suru-uutisia!

12.07.2017 18:21

Perjantaina 40 vuotta täyttävän Ruotsin kruununprinsessa Victorian kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon ikäviä tapahtumia.

Viime jouluna kuningatar Silvia, 73, joutui sairaalaan heikotuksen ja huimausoireiden vuoksi. Jälkikäteen hovi tiedotti, että kuningatar pääsi sairaalasta seuraavana päivänä ja voi hyvin.

Suru-uutisia

Tammikuussa kuningasperhe joutui jättämään hyvästit rakkaalle perheystävälle, lähipiiriinsä kuuluneelle liikemiehelle ja poliitikolle Ulf Dinkelspielille.
Maaliskuussa Victoriaa koetteli uusi suru-uutinen, kun koko perheelle läheinen kuninkaan paras ystävä kreivi Carl Lewenhaupt menehtyi 69-vuotiaana. Lewenhaupt löytyi hukkuneena Tukholman edustalta. Tapaukseen ei liity poliisin mukaan rikosta.

Kevään aikana myös kuningas Kaarle Kustaan,71, sisko, prinsessa Christina, 73, ilmoitti aloittavansa uuden vaiheen taistelussa leukemiaa vastaan. Kuningatar ilmoitti aloittavansa kantasoluhoidot kuningasperhe tukenaan.

Terroria Tukholmassa

Huhtikuussa Ruotsin tapahtumat kohahduttivat koko maailmaa, kun Åhlens-tavaratalossa Tukholmassa tehtiin kuorma-autoisku. Siinä kuoli neljä ihmistä ja 15 loukkaantui.

Victoria ja prinssi Daniel, 43, toivat kukkia tapahtumapaikalle.

– Olen hyvin surullinen, ja tunnen tyhjyyttä, järkyttyneen oloinen Victoria kommentoi tuolloin.

Voimaa perheestä

Vaikeidenkin aikojen keskellä Victoria ammentaa voimaa perhe-elämästä.

Avioliitto prinssi Danielin kanssa on onnellinen ja lapset auttavat jaksamaan. Olosuhteet ovat muutenkin onnekkaat, sillä koko kuningasperheen välit ovat läheiset.

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!