fbq
Hllwd
16.10.2020 20:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Cristiano Ronaldo
Koronan saanut Cristiano Ronaldo lensi Italian-kotiinsa karanteeniin - pullistelee lihaksikkaana uima-altaallaan!
Hllwd
16.10.2020 20:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 35, on siirtynyt kotiinsa Torinoon viettämään koronavirustartunnan jälkeistä karanteenia. Juventus-tähdellä todettiin koronatartunta Portugalissa kesken maaottelutauon, mutta hänet lennätettiin Italiaan omalla yksityiskuljetuksella.

Portugalissa testattu Cristiano olisi joutunut jäämään karanteeniin 14 päiväksi, mutta Italiassa karanteenisuositus on pienempi eli 10 päivää.

Lue myös: Cristiano Ronaldolla on koronavirus – jalkapallotähti ei osallistu Portugalin taistoon Ruotsia vastaan: lomautettiin maajoukkueesta

cristiano ronaldo

Portugalin maajoukkueen kaikille pelaajille on tehty koronavirustestit. Aiemmin maalivahti Anthony Lopes ja puolustaja José Fonte jättivät maajoukkueen positiivisten testitulosten vuoksi. Nyt testatuista vain Cristianon testi oli postiivinen. Portugalin jalkapalloliitto tiedotti asiasta tiistaina 13. lokakuuta.

Keskiviikkona (14.10.) Juventus ilmoitti keskikenttäpelaaja Weston McKennien koronavirustartunnasta.

cristiano ronaldo

Cristiano on sosiaaliseen mediaan postaamien kuviensa perusteella varsin hyväkuntoinen olosuhteisiin nähden. Mies onkin postannut Instagram-tililleen kuvia, joissa hän hymyilee leveä virne kasvoillaan. Jalkapallotähti vaikuttaa suhtautuvan positiivisesti tapahtuneeseen.

Älä anna sen, mitä et voi tehdä, olla esteenä sille, mitä voit tehdä, Cristiano kirjoittaa vapaasti suomennettuna uima-allaskuvansa yhteydeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano on joutunut olemaan pelikiellossa, mutta se ei estä häntä katsomasta joukkueensa otteluja kotisohvalta.

Tuoreet hurjat huhut myös kertovat, että Cristiano olisi vaihtokaupan myötä siirtymässä Juventuksesta pelaamaan Paris Saint-Germainin riveihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristianon Instagram-tilille postaama maajoukkueen ruokailukuva antoi syytä huoleen koronan leviämisestä. Mutta tarkkaa tietoa ei ole, milloin kuva olisi otettu. Cristiano julkaisi kuvan muutama päivä sitten, vain hetkeä ennen positiivista koronavirustulostaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Lue myös: Ökyvuokralle vastinetta! Tältä näyttää Cristiano Ronaldon lomahuvilan sisällä – kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »