Kokosimme ex-turvamiesten hurjat paljastukset: Paris Hilton on kleptomaani!

Kokosimme ex-turvamiesten hurjat paljastukset: Paris Hilton on kleptomaani!

14.09.2016 16:57

Henkivartijat noudattavat tähtien pyyntöjä myötä ja vastoinkäymisissä. He ovat valmiina palvelukseen ympäri vuorokauden. Henkivartijat näkevät kaiken, ja nyt he paljastavat tähtien intiimit ja kiusalliset salaisuudet.

 

Mustasukkainen diiva!

Räppäri Kanye Westin väitetään irtisanoneen turvamies Steve Stanuliksen, koska tämä puhui hänen vaimolleen Kim Kardashian-Westille.

 

 

Välikohtaus tapahtui, kun Steve oli turvaamassa pariskuntaa ennen toukokuista Met-gaalaa. Steve kommentoi Daily Mail -lehdelle, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun Kanye suuttui rupattelusta Kimille.

Yksi räppärin tiimiläisistä oli varoittanut Steveä jo aiemmin puhumasta Kanyen vaimolle. Ex-turvamies kertoo lehdelle vain esitelleensä itsensä. Steve kutsuu Kanyeta yhdeksi itsekeskeisimmistä ihmisistä, jonka hän on ikinä tavannut.

Steven mukaan Kanye on niin diiva, ettei hän suostu painamaan edes oman hissinsä painikkeita. Lisäksi hän on kieltänyt henkilökunnalta muut kuin mustat vaatteet, koska kuviot häiritsevät hänen keskittymistään.

 

Pitkäkyntinen perijätär!

Ökyrikas seurapiirikaunotar Paris Hilton on hänen ex-turvamiehensä mukaan varas. Lausunnossaan turvamies väittää, että ennen julkista uraansa Parisilla oli tapana varastaa vaatteita ja esineitä juhlista.

 

 

– Hän pyysi minua piilottamaan takkini alle kengät, jotka hän oli juhlissa bongannut. Hän olisi voinut ostaa niitä kenkiä tuhansia, joten en ymmärrä, miksi hän halusi varastaa.

 

Haiseva hippi!

Näyttelijä Julia Roberts on viehättävä, mutta entisen turvamiehen mukaan näyttelijän hygieniassa on parantamisen varaa. Vartijan mukaan Julia on päiviä peseytymättä ja nauttii omista luonnollisista tuoksuistaan.

 

 

– Hän on totaalinen hippi, ja hän haluaa säästää vettä, turvamies kertoo.

Entinen työntekijä paljasti, että Julian mies, Daniel Moder on yhtä löyhä hygieniansa suhteen eikä pane pahakseen vaimonsa tuoksahtelua.

 

Mässäili ja ahdisteli!

Britney Spearsin entinen turvamies Tony Barretto väittää Britneyn hakeneen mielihyvää roskaruoan ja korkeakaloristen energiajuomien lisäksi huumeista.

 

 

Barretto väittää laulajan käyttäneen aineita hänen läsnäollessaan.

Toinen ex-turvamies Fernando Flores puolestaan nosti syytteen laulajaa kohtaan seksuaalisesta ahdistelusta. Fernando väitti laulajan vilautelleen hänelle genitaalialueitaan. Asia soviteltiin oikeudessa.

 

Salamyhkäinen piileksijä!

Entisen turvamiehen mukaan yksityisyydestään tarkka näyttelijä Johnny Depp vie turvallisuusasiat aivan uudelle tasolle.

 

 

Tähdellä on muun muassa yksityisiä piilopaikkoja Hollywood Hillseillä, korkealaatuisia valvontavälineitä ja tuhansia piilotettuja videokameroita. Johnny on entisten työntekijöiden mukaan salamyhkäisyyden mestari.

– Et ikinä näe häntä ostoksilla. Turvamiehet hakevat hänelle vaatteita kaupoista ja tuovat ne hänelle kotiin sovitettavaksi, ex-turvamies kertoo.

 

Epäsiisti laiskimus!

Näyttelijä Lindsay Lohan on riekkunut otsikoissa kovien bailuiltojensa ja epäasiallisen käytöksensä takia. Lindsayn entinen henkivartija Lee Weaver kertoo rukoilleensa, ettei Lindsay kuolisi hänen vahtivuorollaan.

 

 

– Hän otti enemmän alkoholia ja huumeita kuin kukaan tapaamani ihminen, Lee kertoo. Leen mukaan Lindsayn suojeleminen oli karmeimmista työtehtävistä ikinä.

Lindsayn edustajat ovat kumonneet Leen väitteet.

Näyttelijän toinen ex-turvamies on paljastanut, että Lindsay on myös hyvin epäsiisti. Vartija kutsuu häntä laiskimmaksi ihmiseksi, jonka hän on tavannut.

Lähteet: Radaronline, Vanity Fair ja Dailymail.

 

 

Teksti: Maija Knuuttila
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!