Kobe Bryant

Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa – ruumiiden paikallistaminen vienee päiviä

27.01.2020 11:28

41-vuotias NBA-tähti ja hänen 13-vuotias tyttärensä kuolivat traagisessa helikopterionnettomuudessa.

Kobe Bryant ja hänen tyttärensä Gianna menehtyivät Los Angelesin lähellä sijaitsevassa Calabasasissa sunnuntaiaamuna paikallista aikaa. Kobea ja tämän tytärtä kuljettanut helikopteri syöksyi maahan ja syttyi tuleen. Helikopterin kyydissä olleet yhdeksän henkilöä kuolivat onnettomuudessa.

Uhrien joukossa oli Koben ja Giannan lisäksi baseball-valmentaja John Altobelli, hänen vaimonsa Keri ja pariskunnan toinen tytär Alyssa.

Kobea ja Giannaa jäivät kaipaamaan Koben vaimo Vanessa ja heidän kolme lastaan, joista nuorin on alle vuoden ikäinen.

 

Ruumiiden paikallistaminen vie päiviä

Onnettomuudesta on aloitettu tutkinta, ja siihen osallistuu myös FBI. Onnettomuuden aikana näkyvyys oli heikko. Viranomaisten mukaan Los Angelesin palolaitoksen pelastustyöntekijöillä on haasteita päästä onnettomuuspaikalle, ja vaikeakulkuisuuden takia he joutuivat kulkemaan suurimman osan matkasta kävellen.

Viranomaisten mukaan ruumiiden paikallistaminen voi kestää jopa päiviä, sillä helikopterin hylyn osia on löydetty noin sadan metrin säteeltä onnettomuuspaikasta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!