fbq
Hllwd
27.02.2018 12:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press ja instagram
Kim Kardashian
Kim Kardashian julkaisi Chigaco-tyttärestään ensimmäisen kuvan - aivan kuin äitinsä! Katso!
Hllwd
27.02.2018 12:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press ja instagram

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian West, 37, on niin ihastuttanut kuin vihastuttanutkin somekansaa vähäpukeisilla kuvillaan, joissa rinnat vilkkuvat ja muhkea takapuoli on pääosassa. Nyt kurvikaunotar on näyttänyt myös toisenlaisen puolen itsestään, nimittäin äitiyden. 

Lue lisää: NELJÄVUOTIAS NORTH-TYTÄR OTTI KUVAN PUOLIALASTOMASTA KIM KARDASHIANISTA, SOMEKANSA PILLASTUI TÄYSIN! HYVÄKSYTKÖ TÄLLAISTA - KUVA!

Kim sai  miehensä Kanye Westin kanssa kolmannen lapsensa tammikuun puolivälissä sijaissynnyttäjän avulla. Kaunotar julkaisi eilen (26.2.) puolenyön aikaan Instagram-tilillään kuvan, jossa Chicago-nimiseksi ristitty pienokainen poseeraa äitinsä sylissä. Kuva on kerännyt jo yli viisi miljoonaa tykkäystä ja lähes kymmenen tuhatta kommenttia. 

- Chigaco. Kaunis lapsi, mutta toivon että tämä ei ole oikeasti hänen nimensä, eräs Kimin seuraajista kommentoi englanniksi. 

Tietojen mukaan tyttövauvan nimellä kunnioitetaan Kanyen kotikaupunkia Chigacoa. Lähipiirin mukaan nimi olisi ollut Kanyen päätös, ja Kardashianin klaani on todella pettynyt nimeen. Huhujen mukaan Kim on kertonut, ettei aio kutsua lapseaan koskaan hänen koko nimellä.

Lue lisää: KIM KARDASHIANIN JA KANYE WESTIN TYTTÄREN NIMI HÄMMENTÄÄ: JOPA KIM VIHAA SITÄ!

 

Baby Chicago

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu


Kimillä ja Kanyella on jo entuudestaan kaksi lasta, 4-vuotias tytär North West ja 2-vuotias poika Saint West

Lue myös: KIM KARDASHIAN ESITTELI UUTTA LOOKIAAN RIISUMALLA - ONKO PALJASTELU JO LIIAN ROHKEAA? KATSO KUVAT!