fbq
Hllwd
03.07.2019 13:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
Jordyn Woods
Khloe Kardashianin miehen kanssa pelehtinyt 21-vuotias Jordyn Woods on tienannut skandaalilla miljoonia!
Hllwd
03.07.2019 13:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Tämän vuoden suurin tosi-tv-skandaali sai alkunsa, kun 21-vuotias Jordyn Woods päätyi suutelemaan Khloe Kardashianin lapsen isää, NBA-koripalloilija Tristan Thompsonia

Erikoisen tilanteesta tekee se, että Jordyn on ollut Kardashianen perhetuttu jo nuoresta tytöstä lähtien. Hän on nimittäin perheen kuopuksen, kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin paras ystävä. Tai ainakin oli. 

Lue lisää: Khloé Kardashian jätti pettäjämiehensä lopullisesti - muhinoi salaa Kylie Jennerin bestiksen kanssa!

jordyn ja kylie jenner

Rahaa tulee 

Pettämisskandaalin käänteitä on voinut seurata Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella, jonka finaalijakso nähtiin Suomessa maanantai-iltana. 

Jordyn on todistanut, että kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. The Sun raportoi, että lähipiirin mukaan Jordyn on alkuvuoden aikana solminut useita sopimuksia muoti- ja kosmetiikka-alalla, joista hän on käärinyt peräti yli 5 miljoonaa euroa riihikuivaa rahaa. Diilien joukkoon lukeutuu myös oma vaatemallisto Boohoo-verkkokauppan kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#boohooxjordynwoods

Henkilön HEIR JORDYN (@jordynwoods) jakama julkaisu

- Pelkästään Jordynin sosiaalisen median kampanjat voivat tienata hänelle miljoonan vain muutaman seuraavan kuukauden aikana. Sen lisäksi Jordynin tv-työt, uimapukumallistot ja lukuiset kosmetiikkatuotteensa luultavasti nostavat hänen omaisuutensa yli 10 miljoonaan euroon vielä tämän vuoden loppuun mennessä. 

Näin ollen saattaa olla, että koko skandaali maailman tunnetuimman tosi-tv-perheen kanssa on parasta mitä Jordynile on koskaan tapahtunut. Ainakin taloudellisesti. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »