fbq
Hllwd
06.11.2017 14:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kevin Spacey
Kevin Spaceyn veljen rajut paljastukset: isä oli uusnatsi, joka raiskasi lapsensa!
Hllwd
06.11.2017 14:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Rajujen seksisyytösten keskellä rypevän näyttelijä Kevin Spaceyn veli Randy Fowler avautui hänen ja sisarustensa äärimmäisen raskaasta lapsuudesta.

Oscar-voittaja Kevin Spacey nousi otsikoihin viikko sitten, kun näyttelijä Anthony Rapp kertoi joutuneensa Kevinin seksuaalisen ahdistelun uhriksi ollessaan 14-vuotias. Sen jälkeen lukuisat miehet ovat kertoneet ahdistavista kokemuksistaan näyttelijän kanssa, ja eräs miestaiteilija väittää Kevinin yrittäneen raiskata hänet miehen ollessa 14-vuotias.

Lisää järkyttäviä paljastuksia Hollywoodista: rakastettu näyttelijä yritti seksiä 14-vuotiaan pojan kanssa?!

Rajuja syytöksiä Hollywoodista: Oscar-voittaja yritti raiskata teinipojan?!

Paljastusten jälkeen Kevinin ura on lähtenyt rajuun alamäkeen, eikä hänen uskota pystyvän jatkamaan näyttelijänä.

Kauhujen lapsuus

Kevinin isoveli Randy Fowler avautui Daily Mailille hänen ja Kevinin rankasta lapsuudesta. Heidän isänsä Thomas Fowler oli uusnatsi, joka oli väkivaltainen ja piti perhettään nälässä.

− Isämme rakasti Adolf Hitleriä, ja hän käytti paljon hakaristimerkkejä. Isämme jopa kasvatti samanlaiset viikset kuin Hitlerillä. Isämme oli väkivaltainen, ja hän löi meitä hevosraipalla, jos käyttäydyimme sopimattomasti. Asuimme kauhujen kodissa, Randy muisteli.

Hänen mukaansa Fowlerin perheessä ei puhuttu tunteista – koskaan.

− Isämme paasasi natsismista tuntikausia. Hän myös vei meidät lomalle nudistialueelle. Millainen isä vie lapsensa lomalle sellaiseen paikkaan?!

Isä raiskasi

Randyn mukaan hänen lapsuutensa traumaattisin asia tapahtui hänen ollessaan 14-vuotias. Tuolloin perheen isä aloitti hänen seksuaalisen hyväksikäyttönsä.

− Isäni raiskasi minut silloin ensimmäisen kerran. Hän painoi pääni tyynyyn. Minä vain huusin. Kuulin äitini seisovan oviaukossa, ja anelin häneltä apua, mutta hän vain käveli pois. Isäni työhuoneessa oli lapsipornokirjoja.

Randy ei halunnut kommentoida sisarustensa mahdollisia hyväksikäyttötapauksia.

− He kertovat asioista itse, jos niin haluavat. Kun luin, että Keviniä syytetään 14-vuotiaan pojan hyväksikäytöstä, kylmät väreet kulkivat pitkin selkärankaani.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »