Kevin Hartin homofobiset kirjoitukset kostautuivat – menetti Oscar-gaalan juontotyön!

Hllwd | 07.12.2018 21:51

Näyttelijä ja koomikko Kevin Hartin oli tarkoitus juontaa elokuvamaailman arvostetuin palkintojuhla eli Oscar-gaala helmikuun lopussa. Hänen vanhat, homofobiset Twitter-kirjoituksensa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin pari päivää sitten.

- Jos poikani tulee kotiin ja yrittää leikkiä tyttäreni nukkekodilla, rikon sen hänen päänsä päällä ja sanon: ”lopeta, tuo on homoa”, hänen vuonna 2011 julkaistussa Twitter-päivityksessään luki.

Kirjoitus on vain yksi esimerkki Kevinin julkaisemista homofobisista teksteistä. Hänen Twitter-tililtään löytyy lukuisia julkaisuja, joissa hän käyttää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä halveksivaa kieltä.

Yhdysvaltain elokuva-akatemia otti yhteyttä Keviniin, ja he pyysivät tätä pahoittelemaan vanhoja kirjoituksiaan, tai muuten he etsivät uuden juontajan.

- Päätin skipata pahoittelun, Kevin totesi Instagram-tilillään julkaisemassaan videossa.

Hän kommentoi tilannetta myös Twitter-tilillään.

- Olen päättänyt jättää Oscar-gaalan juontotehtävät. Tein päätöksen, koska en halua olla häiriöksi iltana, jonka tarkoituksena on juhlistaa monia lahjakkaita taiteilijoita. Pyydän vilpittömästi anteeksi HLBT-yhteisöltä tunteettomia sanojani, Kevin kirjoitti.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!