dem

Kerrankin kunnon muotoja catwalkilla! Superuhkean Demi Rosen mallikävely meni viraaliksi - trollaajat alkoivat törkeän morkkauksen!

15.11.2019 19:36

Englantilainen Demi Rose Mawby on joutunut julman somepilkkauksen kohteeksi. Kiusaaminen johtaa viimekesäisiin tapahtumiin, kun Demi nähtiin mallina Miamin muotiviikoilla. Tuolloin nainen nousi yleisön eteen metallinhohtoisessa uimapuvussa. 

Törkeää trollausta

Itse pilkka juontaa juurensa Demin kävelyyn, joka ei yltänyt täysin ammattimallien tasolle. Jostain syystä video on lähtenyt kiertämään netissä uudelleen ja sen seurauksena Demiä on haukuttu kovin sanoin erityisesti sosiaalisessa mediassa. 

Lee myös: Herranjestas! Tuoreet kuvat paljastavat maailman seksikkäimmän dj:n muodot ennennäkemättömällä tavalla - katso!

Nyt nainen on vastannut kiusaajilleen. 

Laitetaan vitsit hetkeksi sivuun. Kyllä, en ole näytöslavoilla parhaimmillani. Olin todella hermostunut, en halunnut edes mennä lavalle, kenkäni olivat aivan liian suuret ja tuolloin kärsin myös henkilökohtaisesta surusta, sillä äitini oli menehtynyt kuukausi aikaisemmin. 

Demi kertoo myös, että hän on ylpeä itsestään ja nimenomaan siitä, että hän uskalsi nousta lavalle, vaikka tilanne oli aivan hänen mukavuusalueensa ulkopuolella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart. 💕 . 📸 @lolo_creativ

Henkilön Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) jakama julkaisu

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!