Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Kendall Jenner

Kendall Jenner kohtasi exänsä ällöttävässä tilanteessa – ex-kulta joutui heti kiperän kysymyksen eteen!

Kardashianien klaaniin kuuluva supermalli Kedall Jenner kohtasi ex-kultansa Harry Stylesin suositun talk show'n kuvauksissa.

Kendall ja Harry tapailivat toisiaan vuoden 2013 lopussa, mutta heidän suhteensa kariutui vain muutaman kuukauden jälkeen. Kaksikko on pysynyt ystävinä eron jälkeen, ja kohtasivat toisensa The Late Show with James Corden -ohjelman ällöttävän hauskassa Spill Your Guts or Fill Your Guts -osiossa.

Osiossa James Corden ja hänen vieraansa istuvat pyörivän pöydän ääressä, ja pöytä on katettu mitä ällöttävimmillä aterioilla. Tällä kertaa tarjolla oli muun muassa lohismoothieta, härän penistä ja tuhat vuotta vanhasta munasta tehtyä munatotia. Kaikki peliin osallistuvat kysyvät toisiltaan kysymyksiä, ja mikäli kysymyksiin ei suostu vastaamaan, joutuu maistamaan pöydän antimia.

Katso myös: Oho, mikä halloween-stringipylly, Kendall Jenner!

Harry Styles toimi pari päivää sitten nähdyn jakson tuuraavana juontajana, ja hän pääsi tekemään suositun ällötysosion yhdessä ex-kultansa kanssa.

- Mitkä edellisen albumisi kappaleista kertovat minusta? Kendall kysyi saaden Harryn järkyttymään. 

Laulaja ei suostunut paljastamaan vastausta, ja hän joutui maistamaan turskan spermaa.

- Sylkeä vaiko niellä, siinä vasta kysymys, Harry heitti saaden yleisön mylvimään.


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!