fbq
Hllwd
27.07.2020 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Katy Perry
Katy Perry avautui masennuksestaan: Häpesin lääkkeiden syömistä!
Hllwd
27.07.2020 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Supertähti Katy Perry julkaisee uuden Smile-albuminsa muutaman viikon kuluttua. Laulajalle uuden musiikin tekeminen oli terapeuttista, sillä Smile sai alkunsa synkkinä aikoina.

- Albumi kertoo toivosta ja ilosta. Se tehtiin elämäni synkimpänä aikana, koska minulla todettiin masennus. Urallani tapahtui muutos edellisen albumini kohdalla. Se ei myynyt toivomallani tavalla, ja se oli suuri sokki, Katy kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa.

 

Ei jaksanut nousta sängystä

Katy paljasti kokeneensa masennuksen aikaisemminkin.

- Olen pystynyt välttämään syvimmät synkkyydet tekemällä musiikkia tai harhauttamalla mieltäni muilla keinoilla, kuten syömällä. Olin muutaman viikon niin huonossa kunnossa, etten pystynyt nousemaan sängystä. Häpesin sitä, että söin masennuslääkkeitä.

Ennen masennustaan Katy koki haasteita uransa lisäksi myös henkilökohtaisessa elämässään. 

- Masennukseni oli monen asian summa: tein hirveästi töitä ilman toivomiani tuloksia ja olin eronnut Orlando Bloomista.

Katy Perry ja Orlando Bloom

Nyt Katy ja Orlando ovat jälleen onnellisesti yhdessä. He ovat kihloissa, ja parin esikoisen laskettu aika on loppukesällä.

- Hain apua, ja syvensin terapiaani. Sen jälkeen kävin samassa henkisen kasvun keskuksessa, missä Orlando oli käynyt vuotta aiemmin. Lopulta pystyin jättämään masennuslääkkeet, mikä oli mahtavaa. Orlando on ainoa, joka kestää tilanteeni. Koettelen häntä edelleen ajoittain.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »