fbq
Hllwd
06.09.2019 10:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
demi lovato
Katso ja vertaa! Demi Lovato julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan - aiemmat otokset photoshopattuja: "Olen kyllästynyt häpeämään vartaloani!"
Hllwd
06.09.2019 10:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Viime vuonna tapahtuneen retkahduksen jälkeen raitistunut amerikkalaislaulaja Demi Lovato vietti toukokuussa aikaa Bora Boran upeissa maisemissa. Nyt Demi on julkaissut matkaltaan kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo totuuden aiemmin julkaistuista otoksista.

- Tämä on suurin pelkoni. Käsittelemätön valokuva minusta bikineissä. Arvatkaa mitä, jaloissani näkyy selluliittia! Olen kirjaimellisesti niin kyllästynyt häpeämään vartaloani ja siihen, että valokuvani käsitellään muiden vuoksi. Moni ajattelee, että tällaista kauneuden pitää olla. Aiemmat lomakuvani olivat käsiteltyjä ja minua suututtaa, että tein niin. 

Lue myös: Demi Lovato avautui ensimmäistä kertaa yliannostuksestaan – kiittää ylempiä voimia: ”Ymmärrän, ettei tämä sairaus katoa vain ajan kanssa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Demi Lovato (@ddlovato) jakama julkaisu

Käsittelemätön kuva

- Haluan elämäni uuden aikakauden olevan aitoa, enkä tavoitella jotain mitä muut pitävät täydellisenä. Joten tässä minä olen, en häpeä, en pelkää ja olen ylpeä vartalostani, joka on joutunut kestämään paljon. Vartalosta, joka jaksaa jatkuvasti yllättää minut ja vartalosta, joka toivottavasti voi joskus antaa elämän jollekin toiselle. 

Käsitelty kuva