ronaldo

Kathryn, 34, syytti Cristiano Ronaldoa raiskauksesta – tapaus kuopattiin ja syytteistä luovuttiin

05.06.2019 07:47

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo joutui vuosi sitten kohun keskelle, kun 34-vuotias Kathryn Mayorga syytti miestä raiskauksesta. Nyt nainen on luopunut syytteistä, raportoi Bloomberg

Lehden mukaan paperit on toimitettu Las Vegasin viranomaisille toukokuussa. Asiakirjat eivät paljasta sitä, onko Kathrynille maksettu jotain tai ovatko he edes päässeet minkäänlaiseen sopimukseen asiasta.

Lue myös: Rajuja väitteitä Neymarin raiskausepäilystä – naisen lääkärinlausunto julki: ”Fyysisiä vammoja”

ronaldo

Kathryn nosti syytteet viime vuonna. Hänen mukaan raiskaus tapahtui kesäkuussa 2009, mutta vasta viime vuoden Me too -kampanjan rohkaisemana hän uskaltautui nostamaan asiasta kanteen. 

Lue myös: Raiskausepäily! Neymar yritti todistaa syyttömyyttään – tilanne kääntyi päälaelleen: jalkapalloilijalle jopa viiden vuoden tuomio?!

Kathrynin mukaan hänelle maksettiin vuosia sitten yli 350 000 euroa raiskauksesta vaikenemisesta. Ronaldon asianajat eivät kiistä maksua, mutta kiistävät sen tarkoittaneen syyllisyyden myöntämistä. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!