fbqKardashianien pahin painajainen toteutumassa: koko perhe paniikissa! | Seiska
Kim ja Kourtney Kardashian sekä Kris Jenner

Kardashianien pahin painajainen toteutumassa: koko perhe paniikissa!

Hllwd | 30.03.2017 15:02

Kardashianien perheen elämää seuraava Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarja on pahoissa ongelmissa. Sarjan 13. tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa muutama viikko sitten, ja mainokset lupasivat uuden kauden olevan kaikkien aikojen sokeeraavin. Ensimmäisissä jaksoissa Kim Kardashian kertoi avoimesti Pariisissa viime lokakuussa tapahtuneesta ryöstöstään.

Otsikoissa päivittäin olevan perheen elämä näyttää menettäneen kiinnostuksensa, sillä sarjan uusin tuotantokausi on kerännyt katsojia katastrofaalisen vähän. Kaksi ensimmäistä jaksoa keräsivät noin 1,5 miljoonaa katsojaa, mutta tuorein jakso menetti katsojia saavuttaen 1,41 miljoonan katsojan yleisön. Huonojen katsojalukujen takia sarjan tulevaisuus on vaakalaudalla.

Paniikki iski!

Huonot katsojaluvut ovat saaneet Kardashianien klaanin pelkäämään tulevaisuutensa puolesta. Tosi-tv-sarja on kerännyt paljon negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa.

− Mielestäni kanavan pitäisi lopettaa koko sarja. Kenelläkään ei ole sille enää tarvetta, eräs katsoja kommentoi Twitterissä.

Kardashianit ovat tienanneet tv-sarjallaan jättiomaisuuden, ja ohjelman lopettaminen tekisi tuntuvan loven jokaisen perheenjäsenen tilipussiin.

− Koko perhe on paniikissa. He eivät tiedä mitä tekisivät, jos sarja lopetetaan, lähipiiristä juorutaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!