Hllwd

Kanye Westin hermoromahduksella tunteikas syy

30.11.2016 20:06

Amerikkalainen viihdesivusto TMZ spekuloi syillä, jotka johtivat siihen, että räppäri Kanye West joutui psykiatriseen sairaalaan. TMZ:n mukaan Kanye sai hermoromahduksen ennen kaikkea hänen äitinsä kuoleman vuosipäivän seurauksena. Kanyen äiti Donda West haudattiin 20.11.2007 - ja Kanye peruutti Los Angelesin -konserttinsa samana päivämääränä tänä syksynä.

Muita TMZ:n luettelemia syitä olivat kiertuestressi ja unenpuute

Kanye on myös ottanut raskaasti hänen vaimonsa Kim Kardashianin taannoisen ryöstön.

 

Vietiin väkisin hoitoon

Kanye vietiin sairaalahoitoon reilu viikko sitten. TMZ-viihdesivusto tietää kertoa, että Kanye oli käyttäytynyt arvaamattomasti personal trainerinsa kotona, minkä seurauksena paikalle oli kutsuttu poliisi sekä palokunta. Heidän mukanaan paikalle saapuivat myös ensihoitajat, joiden mukaan Kanye ei kuitenkaan halunnut vapaaehtoisesti lähteä.

Loppujen lopuksi Kanyen manageri- ja lakitiimit olivat saaneet tähden vakuuteltua sairaalahoidon tarpeellisuudesta. Kanye oli kuljetuksen ajaksi kiinnitetty paareihin käsiraudoilla. Hänet kirjattiin psykiatriseen arvointiin UCLA-sairaalaan ja syyksi kerrottiin hänen oma terveytensä ja turvallisuutensa.

Kanye West on yhä sairaalahoidossa. Hänen kiertueensa on myös peruttu.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!