fbq
Hllwd
03.07.2018 20:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Rex Features
Kim Kardashian ja Kanye West
Kanye West tiiraili tiiviisti vähäpukeista Rihannaa, video Kim Kardashianin reaktiosta leviää vauhdilla läpi somen – katso!
Hllwd
03.07.2018 20:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Rex Features

Vanha videopätkä vuoden 2016 MTV Video Music Awards -gaalasta on lähtenyt leviämään internetissä kulovalkean tavoin.

Syynä on pieni hetki, jossa räppäri Kanye West katselee yleisössä lumoutuneena Rihannan esitystä gaalalavalla samaan aikaan, kun Kanyen vaimo Kim Kardashian West puolestaan keskittyy kuvaamaan videopätkää Snapchat-tiliään varten.

Lue myös: Uuh, Kanye West kuvasi vaimonsa Kim Kardashianin yläosattomissa kiehnätyissä lakanoissa - katso seksiä tihkuva kuva!

Kim huomaa kesken kuvaamisen miehensä ilmeen ja kääntyy katsomaan, minne Kanyen silmät ovat nauliintuneet. Kanyen katse on pitkävartisiin saappaisiin ja niukkaan bodyyn pukeutuneessa Rihannassa, eikä Kimin katse ole tämän huomatessaan kovin tyytyväinen.

Sosiaalisessa mediassa vanha videopätkä onkin synnyttänyt viime päivinä leveää irvailua ja naureskelua.

- Ainoa henkilö, joka voisi pelastaa ja palauttaa Kanyen takaisin todellisuuteen, on Rihanna, laajalle levinneessä twiitissä kirjoitetaan.

Lue myös: Kim Kardashian jatkaa hajuvetensä mainostamista alasti - eikö näin rivo kuva riko jo Instagramin sääntöjä?! Katso! 

Twiittiä on jaettu yli 5 000 kertaa ja siitä on tykätty jo liki 9 000 kertaa.

Laajalle levinnyttä twiittiä ja sen videosisältöä on myös kopioitu ahkerasti, joten video on pian kulkenut koko sosiaalisen median läpi.

Mitähän Kim ja Kanye mahtavat tuoreesta somenaureskelusta olla mieltä? Pariskunta on elänyt viime ajat ilman suuria draamoja. Vuonna 2014 avioituneilla Kimillä ja Kanyella on yhteensä kolme lasta.

Lue myös: Kim Kardashianin ja Kanye Westin ensimmäinen kolmen lapsen perhepotretti: Tämän me saimme, ennen kuin kaikki itkivät! 

Videosta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Voice.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »